Σασμός επεισόδια – Ο Μασκοφόρος αποκαλύπτει τον ένοχο

Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα μας καθηλώσουν, καθώς ο μασκοφόρος προτίθεται να αποκαλύψει τον δολοφόνο του Στεφανή με τους δικούς του όρους.

Σασμός επεισόδια – Ο Μασκοφόρος αποκαλύπτει τον ένοχο

Δύο νέα μηνύματα του μασκοφόρου, ένα στον εισαγγελέα και ένα στον Μαθιό, ταράζουν πάλι τα νερά. Κυρίως τον Χρήστο Γιακωβάκη, του οποίου το χαρτί γράφει: «Ασε ελεύθερο τον Παύλο Βρουλάκη και θα σου πω την αλήθεια για το ποιος είναι ο πραγματικός ένοχος». Ακόμα πιο υποψιασμένος, αρχίζει να κλείνει απειλητικά τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό για τη δολοφονία του Στεφανή. Η Στέλλα ζητά από τον Μαθιό να τη βοηθήσει να προστατεύσουν τον Φραγκιαδάκη που θέλησε να τους βοηθήσει για να μη φυλακιστεί η Βασιλική και εκείνος το δέχεται.

Η Εύα προσπαθεί να βρει στοιχεία που θα αθωώσουν τον Παύλο και τελικά τα καταφέρνει. Ύστερα από μια κουβέντα με τον Βαγγέλη μαθαίνει πως ο Λινοξυλάκης, ένας υπάλληλος του αδελφού της, μπορεί να γνωρίζει κάτι για τα όπλα και προσποιούμενη την αστυνομικό, τον προσεγγίζει. Εκείνος θα μαρτυρήσει την αλήθεια πως τα όπλα είχαν «χτίσει» στον τοίχο με τον Πάνο πριν χρόνια. Η Εύα συγκεντρώνει ακόμα περισσότερα στοιχεία που θα βοηθήσουν στην αθώωση του Παύλου, την ώρα που ο Τόλης αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα με τη Λεμονιά, που είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Ο Χρήστος εξακολουθεί να ερευνά τις δραστηριότητες του Ευθύμη και τη δολοφονία του Στεφανή. Τελικά ο Παύλος αθωώνεται με την βοήθεια της Εύας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More