Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Ο Ανδρέας Επιστρέφει – Η βεντέτα ανοίγει

Σασμός επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο Ανδρέας θα επιστρέψει στα επόμενα επεισόδια της σειράς ως ένας νέος ήρωας, ανοίγοντας μια νέα βεντέτα που θα καταστρέψει τα πάντα. Η παραγωγή της σειράς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ασκεί πίεση στο Βασίλη Μπισμπίκη για να επιστρέψει στα γυρίσματα και να θέσει τέλος στην ιστορία του Αντρέα Βρουλάκη, που αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι είναι ένας Σταματάκης.

Σασμός επεισόδια – Ο Ανδρέας Επιστρέφει – Η βεντέτα ανοίγει

Παρά την αρχική απόφασή του να παραμείνει εκτός, υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει γνώμη, ειδικά αφού δεν πρόκειται για μακροχρόνια συμμετοχή, αλλά για μια επιφανειακή εμφάνιση σε λίγα μόνο επεισόδια. Σύμφωνα με το σενάριο που ετοιμάζεται, ο Αντρέας θα επιστρέψει με το όπλο στο χέρι για να επανορθώσει και να εκδικηθεί την προδοσία που υπέστη. Οι προδότες δεν λείπουν ούτε στους Βρουλάκηδες ούτε στους Σταματάκηδες και θα τους κάνει να πληρώσουν.

Με τον αδελφό του, τον Τηλέμαχο, στο πλευρό του, η επιστροφή του Ανδρέα ενδέχεται να σηματοδοτήσει ένα νέο κεφάλαιο γεμάτο αναταράξεις πριν από το μεγάλο φινάλε και φαίνεται πως ο κύκλος θα κλείσει τελικά με αίμα.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like