Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Μείνε Μακριά από τον Αστέρη – Θα σε διαλύσω

Σασμός επεισόδια – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς φαίνεται να φέρνει αναταράξεις, καθώς η Αργυρώ απειλεί τη Σάντρα να απομακρυνθεί από τον σύζυγό της. Παρά την εμπιστοσύνη της στον Αστέρη, η ερωτική προσέγγιση της Σάντρας θα την κάνει να αναλάβει δράση. Αφού μάθει ότι ο Αστέρης και η Αργυρώ δεν είναι παντρεμένοι, θα προσπαθήσει να τον κερδίσει για τον εαυτό της.

Σασμός επεισόδια – Μείνε Μακριά από τον Αστέρη – Θα σε διαλύσω

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σάντρα θα προσπαθήσει να εισχωρήσει στη ζωή του Αστέρη, ζητώντας τη βοήθειά του για ένα κέντρο υγείας που σχεδιάζεται στο σπίτι του Παύλου. Ωστόσο, απογοητεύεται όταν ανακαλύπτει ότι ο αδερφός του Αστέρη θα αναλάβει τις εργασίες. Αφού εξαφανίζεται για να «πλύνει το πρόσωπό της» στην τουαλέτα, αποχωρεί ευγενικά όταν εμφανίζεται η Βασιλική στο μαγαζί. Αργότερα, καθώς ο Αστέρης εργάζεται, δέχεται την επίσκεψη της Αργυρώς. Αφού ανταλλάσσουν λίγα λόγια, εκείνη φεύγει για να πάρει το παιδί τους από το σχολείο.

Όμως, ανακαλύπτει στον καθρέφτη μια ζωγραφισμένη κόκκινη καρδιά. Ανησυχημένος, ο Αστέρης της εξηγεί ότι η Σάντρα προσπάθησε να τον πείσει να τη βοηθήσει, αλλά αυτό απλά την παρεξήγησε. Η Αργυρώ, πλέον αποφασισμένη να προστατεύσει τον γάμο της, αντιμετωπίζει απευθείας τη Σάντρα λέγοντας της: “Μακριά από τον άντρα μου. Έχω καταλάβει τι παιχνίδι παίζεις και δε θα σου βγει σε καλό” την προειδοποιεί και απομακρύνεται. Αυτή, απογοητευμένη, τρέχει να καταγγείλει την Αργυρώ στον πατέρα της, ανατρέποντας την κατάσταση υπέρ της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like