Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Καρφώνει τον Μαθιό στον εισαγγελέα

Σασμός επεισόδια – Ο Μαθιός μιλάει για τη γιαγιά Ειρήνη και το μεγάλο μυστικό του, αλλά τη συζήτηση ακούει εμβρόντητη η Μαρίνα, η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι η πεθερά της δεν της αποκάλυψε ποτέ τίποτε. Παράλληλα, ο Χρήστος ανακρίνει πιεστικά τον Βαγγέλη, προσπαθώντας να ολοκληρώσει την έρευνα γύρω από τον Μαθιό και τις σχέσεις του με την οικογένεια Φαρμάκη.

Σασμός επεισόδια – Καρφώνει τον Μαθιό στον εισαγγελέα

Η Μαρίνα ξεσπά σε οργή όταν μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Στεφανή. Δεν μπορεί να δεχτεί το γεγονός ότι η πεθερά της, που είχε γνώση των γεγονότων, της έκρυβε την αλήθεια. Η αντιπαράθεση τους είναι σφοδρή, ανασύροντας τον πόνο του παρελθόντος, το οποίο ήταν γεμάτο φόνους και εκδίκηση λόγω των αιματηρών εχθροπραξιών. “Είσαι υπεύθυνη για όλα! Με τα κρυφά σου και τα ψέματά σου, κατέστρεψες ζωές και οδήγησες ανθρώπους στον θάνατο, διατηρώντας ζωντανή τη βεντέτα με τις πράξεις σου και τις αποκρύψεις σου,” φωνάζει εξοργισμένη στη γιαγιά Ειρήνη.

“Αλλά εγώ δεν είμαι σαν εσένα. Ο Μαθιός θα πληρώσει για τον φόνο του Στεφανή και τον άδικο χαμό του Πετρή μου, λόγω αυτού. Θα τον καταδώσω στον εισαγγελέα και ας μην έχω ξανά επαφή με κανέναν από την οικογένεια, ας μην αντικρύσω ξανά κανέναν.” Η φωνή της ασυγκράτητης Μαρίνας αφήνει την πεθερά της σε απόγνωση, καθώς η οργή της ξεχειλίζει, οδηγώντας την σε μια ανεξέλεγκτη κατάσταση.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like