Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Καρέ καρέ η ανάκριση της Βασιλικής

Σασμός επεισόδια – Ο Χρήστος είναι αποφασισμένος να κλείσει μια και καλή τον κύκλο της αιματηρής βεντέτας μεταξύ των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων στην Άνω Ποριά και είναι απολύτως βέβαιος πως αν αποδοθεί δικαιοσύνη και τιμωρηθούν οι φονιάδες όπως τους αξίζει, θα καταλαγιάσουν τα πάθη.

Σασμός επεισόδια – Καρέ καρέ η ανάκριση της Βασιλικής

Ο εισαγγελέας αποφασίζει να αναλάβει προσωπικά την έρευνα για τα αποδεικτικά στοιχεία στην υπόθεση της Βασιλικής. Αποφασίζει να καλέσει τη Βασιλική στο γραφείο του για να δώσει κατάθεση, με σκοπό να εντοπίσει τα αναγκαία στοιχεία που θα οδηγήσουν στην παραπομπή και καταδίκη της. Αν και οι Σταματάκηδες πανικοβάλλονται από την κλήση του εισαγγελέα, η Στέλλα δεν δείχνει ανησυχία. Αφού είναι βέβαιη για την αθωότητα της Βασιλικής, την συμβουλεύει να είναι αποφασιστική και να μη φοβηθεί τον Χρήστο κατά την ανάκριση λέγοντας της: «Ο Χρήστος είναι έντιμος, μην τον φοβηθείς.

Δεν έχεις τίποτε να κρύψεις κι έχεις όλο το δίκιο με το μέρος σου. Το γιο σου είχαν σκοτώσει, φυσικό είναι ν’ αγανακτείς και να ξεσπάς σε αυτούς που θεωρείς ότι σου στέρησαν τον Νικηφόρο. Αλλά οι εκρήξεις μιας μάνας, που της στέρησαν το μοναχογιό της, δεν σημαίνει πως έχει βάψει και τα χέρια της με αίμα». Στο γραφείο του εισαγγελέα, ο Χρήστος υποδέχεται τη Βασιλική με φιλικό και κατανοητό τρόπο. Προσφέρει αναψυκτικό και δεν την πιέζει. «Βασιλική, σε καταλαβαίνω, νιώθω τον πόνο σου, παιδί έχασες. Σκότωσες τον Λάζαρο, για να εκδικηθείς;».

Η Βασιλική δεν αρνείται τίποτα. “Αν μπορούσα, θα το έκανα, κύριε εισαγγελέα. Δυστυχώς, δεν είχα την ευκαιρία…”, απαντάει, πίνοντας μια γουλιά από το αναψυκτικό της της. Έτσι, ο εισαγγελέας επιτυγχάνει τον στόχο του, ενώ η Βασιλική παραμένει αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like