Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός επεισόδια – Χωρίζουν πριν το γάμο τους

Σασμός επεισόδια – Η προφυλάκιση της Βασιλικής με εντολή του Χρήστου, καθώς ταχτοποιήθηκε με το DNA της το αίμα που βρέθηκε στο σημείο όπου ο Λάζαρος έχασε τη ζωή του, εξαγριώνει τη Στέλλα. Θεωρεί ανέντιμο τον τρόπο που την παγίδεψε και πιστεύει ακράδαντα πως καθώς ο Λάζαρος σκοτώθηκε πέφτοντας και χτυπώντας το κεφάλι του σε πέτρα η Βασιλική δεν ευθύνεται για το θάνατό του.

Σασμός επεισόδια – Χωρίζουν πριν το γάμο τους

Η σύγκρουσή της με τον αγαπημένο της είναι σφοδρή και καταλήγει στο χωρισμό τους. Ως δικηγόρος της οικογένειας Σταματάκη εξαντλεί κάθε δικονομικό μέσο και καταφέρνει να αποφυλακίσει την έγκυο Βασιλική με περιοριστικά μέτρα, έως ότου γίνει η δίκη, όπου είναι αποφασισμένη να αποδείξει την αθωότητά της. Ο Χρήστος πλέον κατέχει τα αποτελέσματα της εξέτασης του DNA της Βασιλικής. Σύμφωνα με αυτά, πρόκειται να γίνει σύγκριση με το αίμα που εντοπίστηκε στον τόπο της δολοφονίας του Λάζαρου, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του.

Η κλήση του εισαγγελέα στη Βασιλική προκαλεί ανησυχία στην οικογένειά της και κυρίως στον Μαθιό. Ωστόσο, εκείνη αντιμετωπίζει τον εισαγγελέα ψύχραιμα και απαντά στις ερωτήσεις του, ενώ ανυποψίαστη πίνει από το προσφερόμενο ποτήρι. Ο Χρήστος στέλνει το δείγμα DNA για έλεγχο στο εγκληματολογικό εργαστήριο της αστυνομίας. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τις υποψίες του, καθώς το DNA της Βασιλικής ταυτίζεται με αυτό του αίματος που βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος.

Έτσι, διαπιστώνεται η άμεση σχέση της με το θάνατο του Λάζαρου, αφού είχε παρουσία κατά τη διάρκεια της δολοφονίας του. Τα στοιχεία αυτά είναι πλέον αρκετά για να οδηγήσουν στη σύλληψη της Βασιλικής.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like