Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Επεισόδια – Αυτός είναι ο μασκοφόρος

Σασμός Επεισόδια – Η αστυνομία, μαζί με τον εισαγγελέα της Κρήτης και όλους εκείνους που έλαβαν σημειώματα από τον άγνωστο μασκοφόρο, προσπαθούν να εντοπίσουν το πραγματικό πρόσωπο πίσω από τη μυστηριώδη μάσκα που απεικονίζεται σε κάθε σημείωμα.

Σασμός Επεισόδια – Αυτός είναι ο μασκοφόρος

Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για μια γυναίκα, και ο Χρήστος Γιακωβάκης αποφασίζει να επικοινωνήσει με τις γυναίκες που ήταν σημαντικές στη ζωή του Ευθύμη. Ανάμεσά τους, η Εύα επιβεβαιώνει την έλλειψη καλών σχέσεων με τον αδελφό της και την απώλεια επαφής μαζί του τελευταία. Ο εισαγγελέας, όμως, δεν ικανοποιείται με αυτή τη μαρτυρία και αναζητά άλλες γυναίκες που είχαν σχέση με τον Ευθύμη. Η Νάντια τελικά παρέχει την απάντηση που χρειαζόταν.

Κατά τη διάρκεια μιας συζήτησής της με τη Βασιλική, αποκαλύπτει ότι ο Ευθύμης είχε σχέση με την Ξένια, μια υπάλληλο του, και ότι εκείνη ήταν ερωτευμένη μαζί του. Το όνομά της φτάνει στο γραφείο του εισαγγελέα, ο οποίος την καλεί για ανάκριση. Παράλληλα, ο παπα-Μιχάλης βρίσκει ένα εγκαταλελειμμένο μωρό έξω από την εκκλησία. Η Κατερίνα επιθυμεί να το φροντίσει, αντιλαμβανόμενη ότι αυτό το μωρό χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Ωστόσο, ο άντρας της αντιτίθεται σε αυτήν την ιδέα.

Παράλληλα, ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα την αλήθεια για το γεγονός που υποψιάστηκε: ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος για τη δολοφονία του Στεφανή. Η αντίδρασή της είναι έκπληκτη και αναγκάζεται να πάρει αποφάσεις που δεν θα ευχαριστήσουν την οικογένεια Σταματάκη.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like