Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός Επεισόδια – Αδειάζει τον Μαθιό

Σασμός Επεισόδια – Η Στέλλα απορρίπτει τον Αστέρη, καθώς εκείνος προσπαθεί να την πείσει να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού. Αν και ο πατέρας της θέλει να τους βοηθήσει, η Στέλλα παραμένει αδιάλλακτη και αποφασισμένη να μην υποκύψει.

Σασμός Επεισόδια – Αδειάζει τον Μαθιό

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα για τη δολοφονία στο αυτοκίνητο της Θοδώρας σοκάρει τον Γιώργο. Αναρωτιέται ποιος θα μπορούσε να επιθυμεί να βλάψει τη Θοδώρα, προς την οποία αισθάνεται ακόμα κάποια συναισθήματα. Αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, αρχίζει να επιμένει. Την ίδια στιγμή, η Εύα σχεδιάζει τον τελευταίο της χτύπημα για την εξόντωση του Μαθιού, αλλά ο Γιώργος υποψιάζεται ότι είναι πίσω από τη δολοφονία της Θοδώρας.

Ταυτόχρονα, η Καλλιόπη προτείνει να παρουσιάσουν το μωρό ως το δικό τους ο Τόλης με την Θοδώρα, προκειμένου να το υιοθετήσουν, μια ιδέα που συγκεντρώνει τη στήριξη του Τόλη και των γονιών της. Παρ’ όλα αυτά, ξεχνούν τη Θοδώρα, η οποία τραβά την προσοχή του Τηλέμαχου, ενός άνδρα που δεν περίμενε. Μια σοκαριστική αποκάλυψη έρχεται όταν ανακαλύπτουν ότι το φορτηγάκι του Μαθιού έχει ανατιναχθεί, με έναν νεκρό αγρότη συγχωριανό τους.

Είναι προφανές πως στόχος ήταν τα δύο αδέλφια, οι Μαθιός και ο Αστέρης, που τυχαία απέφυγαν την παγίδα της Εύας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like