Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Αυτός καθαρίζει την Εύα

Σασμός – Η συνέχεια της σειράς “Σασμός” στον ALPHA συγκλονίζει, καθώς η Εύα αφήνει την τελευταία της πνοή μέσα στη φυλακή. Ενώ ετοιμαζόταν να φύγει κρυφά από την Κρήτη, συλλαμβάνεται και φυλακίζεται. Εκεί, αντιμετωπίζει πολλούς εχθρούς από την εγκληματική ζωή της παρελθόντος, πληρώνοντας με τον χειρότερο τρόπο για τις πράξεις της.

Σασμός – Αυτός καθαρίζει την Εύα

Οι εχθροί της πιστεύουν πως ο μόνος τρόπος να την τιμωρήσουν είναι ο θάνατος. Αλλά πριν καν οι φύλακες προλάβουν να παρέμβουν, αρχίζει να αισθάνεται άσχημα και τελικά αφήνει την τελευταία της πνοή. Τώρα, η αστυνομία αναρωτιέται αν οι εχθροί της φέρουν ευθύνη για το θάνατό της. Τη δηλητηρίασαν για να την εξαφανίσουν; Ή μήπως αποφάσισε η ίδια να βάλει τέλος στη ζωή της; Το μυστήριο του ξαφνικού θανάτου της απασχολεί την αστυνομία.

Ενώ οι ειδήσεις εξαπλώνονται, όλοι στην Άνω Ποριά είναι σοκαρισμένοι. Ο Παύλος παραμένει άναυδος και στεναχωρημένος, παρόλο που δεν συμφωνούσε με τις κινήσεις της Εύας, αφού την γνώριζε από μικρή ηλικία. Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος πίσω από τον θάνατο της Εύας; Είναι δυνατόν να ήταν αυτοκτονία, παρά τις πιέσεις των εχθρών της; Ή μήπως κρύβεται κάτι πιο σκοτεινό και πολύπλοκο πίσω από αυτό το τραγικό γεγονός;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like