Σασμός – Αυτός είναι ο γοητευτικός εισαγγελέας που εισβάλει στην σειρά

Σασμός – Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αναδεικνύεται ως ένα καινούργιο πρόσωπο στη σειρά, έτοιμο να χαράξει τη δική του πορεία στην ιστορία της. Αναλαμβάνει τον ρόλο του αυστηρού εισαγγελέα, Χρήστου Γιακωβάκη, εισερχόμενος στη σειρά με τη φιλοδοξία να φέρει νέες δυναμικές.

Σασμός – Αυτός είναι ο γοητευτικός εισαγγελέας που εισβάλει στην σειρά

Ο εισαγγελέας Χρήστος Γιακωβάκης παρουσιάζεται ως μια αυστηρή προσωπικότητα, αδιαπραγμάτευτη, αδιάφθορη, αμερόληπτη, ακέραιη, αποτελεσματική, ευφυής, λογική και μοναχική. Οραματίζεται τη δικαιοσύνη και τον νόμο ως υψηλότερες αξίες, είναι ανελέητος στην καταπολέμηση της διαφθοράς. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Ρέθυμνο, προέρχεται από οικογένεια που έζησε υπό τη σκιά μιας βεντέτας, κόστος της οποίας ήταν η ανθρώπινη ζωή. Ο πατέρας του αγωνίστηκε ενάντια στη βεντέτα και τους νόμους αντιμετωπίζοντας ακόμα και απειλές για τη ζωή του.

Καθώς δεν μπορούσε να αλλάξει την κατάσταση, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα όταν ο Χρήστος ήταν έφηβος. Σπουδάζει στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει τις σπουδές του στην Αμερική με υποτροφία. Η επιλογή του να μετακομίσει στην Κρήτη δείχνει τη δική του προθυμία να αντιμετωπίσει τη βεντέτα που ταλανίζει το Ρέθυμνο. Ενημερωμένος από τον πατέρα του για την αναταραχή στην Άνω Ποριά και το ξανάνοιγμα της βεντέτας Βρουλάκηδων – Σταματάκηδων, καταλήγει ότι πρέπει να επέμβει για να φέρει τάξη.

Ο Χρήστος Γιακωβάκης συναντά τον Αντώνη, τον οποίο γνώριζε από το παρελθόν, και επιλέγει να συνεργαστεί στενά μαζί του. Αναγνωρίζει την εντιμότητα και την καθαρότητα του Αντώνη, αλλά οι φιλοσοφικές τους απόψεις σχετικά με τον νόμο θα δημιουργήσουν μια σημαντική σύγκρουση. Ο Χρήστος θέτει πάντα τον νόμο πρώτο, ενώ ο Αντώνης τον άνθρωπο. Συνοψίζοντας, ο Χρήστος Γιακωβάκης είναι ένας επαγγελματίας εισαγγελέας με έντονες προσωπικές αξίες και αποφασισμένος να φέρει την τάξη στην Κρήτη, ενώ οι διαφορές του με τον Αντώνη προβλέπονται ενδιαφέρουσες για την εξέλιξη της ιστορίας.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More