Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Αυτό είναι το σχέδιο της γιαγιάς Ειρήνης

Σασμός – Η γιαγιά Ειρήνη, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, εκφράζει τον αποφασιστικό της χαρακτήρα και συγκρούεται με τον Αντώνη. Αυτός αποφασίζει να επισπεύσει την αναχώρησή του με τη Μαρίνα, ενώ η γιαγιά Ειρήνη φαίνεται πως επιδιώκει τη σύλληψη του Αντρέα, ενώ στην πραγματικότητα εκείνη έχει άλλα σχέδια.

Σασμός – Αυτό είναι το σχέδιο της γιαγιάς Ειρήνης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η γιαγιά Ειρήνη και ο Τηλέμαχος πιστεύουν πως ο Αντρέας είναι θύμα της κατάστασης και σχεδιάζουν να τον κρύψουν για να τον προστατέψουν από την παράνοια που έχει ξεσπάσει εναντίον του. Δεν θέλουν να πληρώσει για όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν με τον πατέρα του και το μυστικό της πατρότητάς του.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, ο Αντρέας από Βρουλάκης μεταμορφώνεται σε Σταματάκη και παρά τις ενέργειές του, η γιαγιά Ειρήνη παραμένει πιστή στην προστασία του. Νιώθει υπεύθυνη για την εξέλιξη του και επιδιώκει να τον διαφυλάξει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει συγκρούσεις τόσο με τον Αντώνη όσο και με τη Μαρίνα. Αυτές οι συγκρούσεις θα έχουν ολέθριες συνέπειες για την οικογένεια Βρουλάκη.

Ποιες είναι οι πραγματικές προθέσεις της γιαγιάς Ειρήνης; Πώς θα αντιδράσουν οι Βρουλάκηδες στο σχέδιο προστασίας του Αντρέα; Ποιος είναι ο ρόλος του Τηλέμαχου σε αυτήν την κατάσταση;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like