Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός – Αβάστακτο το τέλος του Μαθιού

Σασμός – Η σειρά φέρνει το μεγάλο του φινάλε, γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Η Βασιλική τρέμει στο κελί, αντιμετωπίζοντας απειλές για την οικογένειά της από τους συγγενείς του Λάζαρου. Παράλληλα, ο Τηλέμαχος αποφασίζει να μην αγγίζει γυναίκες, αλλά ο Μαθιός βρίσκεται στο στόχαστρό του.

Σασμός – Αβάστακτο το τέλος του Μαθιού

Η Βασιλική φέρνει στον κόσμο την κόρη της μετά τον θάνατο του Νικηφόρου, κάνοντας ένα πολύ όμορφο δώρο στη ζωή της. Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει και καμία πράξη δε θα μείνει ατιμώρητη. Ταυτόχρονα, ο Χρήστος αντιμετωπίζει την απρόσμενη επίσκεψη, σκεπτόμενος πώς θα χειριστεί την περίπτωση του Αντώνη. Ο Μαθιός περιμένει σε μία ερημιά, μέχρι που εμφανίζεται κάποιος με εξίσου απειλητική διάθεση. Οι συγγενείς του Λάζαρου ζητούν εκδίκηση και βάζουν τον Μαθιό στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με το πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Μαθιός θα πληρώσει για το αμάρτημά του, ενώ η Βασιλική θα μεγαλώσει μόνη της την κόρη τους, μακριά από τον Μαθιό. Ποιος θα είναι ο επόμενος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσει η Βασιλική με το παιδί της; Τι μέλλον περιμένει τον Μαθιό μετά από την εκδίκηση που απαιτούν οι συγγενείς του Λάζαρου; Πώς θα εξελιχθεί η ζωή της Βασιλικής και του παιδιού της χωρίς την παρουσία του Μαθιού;

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like