Σασμός Alpha: Το πρόσωπο κλειδί που θα ομολογήσει τα πάντα στον Νικηφόρο!

Σασμός Alpha: Μετά τον θάνατο της Βασιλικής, ο Νικηφόρος μένει μόνος. Αυτό που ζητά, είναι η εκδίκηση. Θέλει να βρει τους φονιάδες των γονιών του και να τους κάνει να πληρώσουν με το ίδιο νόμισμα. Είναι γεγονός πως τίποτε δε μένει κρυφό για πάντα. Ο Νικηφόρος κάποια στιγμή θα μάθει την φρικτή αλήθεια για τον δολοφόνο του Στεφανή. Ένα πρόσωπο κλειδί θα τον κοιτάξει στα μάτια και θα ομολογήσει όλα όσα γνωρίζει για το συμβάν που άλλαξε τις ζωές όλων.

Σασμός Alpha: Το πρόσωπο κλειδί που θα ομολογήσει τα πάντα στον Νικηφόρο!

Δυστυχώς, πρώτος στην αλήθεια αυτή δε φτάνει ο Νικηφόρος, αλλά ο Αστέρης. Ο Αστέρης θα πληροφορηθεί για τη δολοφονία που διέπραξε ο αδελφός του και θα σπεύσει να ενημερώσει το πληγωμένο αυτό παιδί.

Τότε ο Νικηφόρος θα χάσει την γη κάτω από τα πόδια του. Μοναδικός του σκοπός θα είναι να αποτελειώσει τον Μαθιό, βάφοντας τα χέρια του με το αίμα των Σταματάκηδων. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά, με την οικογένεια να ξεκληρίζεται.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More