Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός 3ος Κύκλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Μαθιό και Αντρέα

Σασμός 3ος Κύκλος: Η ιστορία από την Κρήτη συνεχίζεται, και το χωριό διανύει μια περίοδο ακόμα πιο ταραγμένη από ποτέ. Ο λόγος είναι η εμφανιση του Αντρέα Βρουλάκη, έναν άνθρωπο γεμάτο εκδικητικότητα. Είναι αποφασισμένος να δράσει χωρίς να φροντίζει για το κόστος ή τις συνέπειες.

Σασμός 3ος Κύκλος: Άγριο ξύλο ανάμεσα σε Μαθιό και Αντρέα

Η παρουσία του στην Άνω Ποριά προκαλεί αναταραχή, καθώς είναι κυριολεκτικά τυφλωμένος από το μίσος και δεν θα ησυχάσει μέχρις ότου αφανίσει την οικογένεια Σταματάκη.

Ο στόχος του είναι να προκαλέσει απόλυτη αγωνία σε κάθε μέλος της οικογένειας Σταματάκη, δημιουργώντας έτσι μια νέα κύκλο εκδίκησης και αίματος.

Ό,τι δεν μπορεί να δεχθεί είναι το γεγονός ότι, κατά τη διάρκεια της απουσίας του, η οικογένειά του έχει δημιουργήσει νέες σχέσεις με τους Σταματάκηδες, κάτι που τον φέρνει πιο κοντά στον Σασμό. Αυτό είναι κάτι που απλά δεν μπορεί να αποδεχτεί, και για αυτόν τον λόγο είναι έτοιμος να μπει σε αντιπαράθεση με οποιονδήποτε από την αντίπαλη οικογένεια.

Συγκεκριμένα, στο στόχαστρό του βρίσκεται ο Μαθιός, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά τον πυροβολισμό από τον Νικηφόρο. Αυτό, ωστόσο, δεν τον εμποδίζει από το να τον επισκεφτεί, καθώς το μίσος τον κυριαρχεί, και επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του που δεν έχει ακόμα ανακτήσει πλήρως τις δυνάμεις του.

Οι πράξεις τους, ωστόσο, θα εξελιχθούν ακόμα περισσότερο, καθώς τελικά θα καταλήξουν σε μια σύγκρουση ανάμεσα στους δύο άνδρες. Γροθιές και άγριο ξύλο ανάβουν την κατάσταση!

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like