Σασμός 27/9/23: Ο Νικηφόρος ξεχειλίζει από οργή

Σασμός 27/9/23: Σε ένα χωριό πλημμυρισμένο από εντάσεις και ανατροπές, ο Νικηφόρος αντιμετωπίζει τον εσωτερικό του πόνο από μια προδοσία που τον στοιχειώνει. Η βαρύτητα αυτής της προδοσίας φαίνεται να τον συντρίβει, ενώ παράλληλα ο φίλος του, Μανόλης, έχει τα δικά του προβλήματα με την Τζένη, μια σχέση που φαίνεται να τον οδηγεί σε μια γωνιά χωρίς έξοδο.

Σασμός 27/9/23: Ο Νικηφόρος ξεχειλίζει από οργή

Αλλού, η χαρά φωτίζει την καρδιά του Αστέρη, που γιορτάζει το γεγονός ότι είναι πλέον θείος. Ωστόσο, αυτή η χαρά δεν είναι απόλυτη για όλους. Η Αργυρώ, με μια δόση ανησυχίας στο βλέμμα της, φοβάται για τις πραγματικές προθέσεις του θείου της, του μυστηριώδους Αντρέα Βρουλάκη.

Σε ένα άλλο μέρος, ο Αντώνης βρίσκεται σε μια διαδρομή γεμάτη κινδύνους και αγωνία, με τον πυροβολισμό στο μαντρί να αποτελεί ένα κεντρικό γεγονός. Παράλληλα, ο Δημήτρης βάζει τον Μαθιό στο προσκήνιο, τον φέρνοντας σε μια θέση όπου η πίεση και οι δυσκολίες συγκρούονται.

Καθώς η νύχτα πέφτει, ο Παύλος αντιμετωπίζει το απρόσμενο: μια επίσκεψη που φέρνει μαζί της ίσως μυστικά ή αποκαλύψεις. Και καθώς οι σκιές της νύχτας καλύπτουν τα πάντα, η Καλλιόπη ανακαλύπτει μια αλήθεια που θα μπορούσε να αναστατώσει τη ζωή της, αλλάζοντας τα δεδομένα των σχέσεων και των ισορροπιών της.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More