Σασμός 16/11/23: Η Βασιλική λιποθυμά – Το μέλλον της αβέβαιο

Σασμός 16/11/23: Έχουν περάσει τέσσερις μήνες και η ατμόσφαιρα στο χωριό είναι γεμάτη από μια απόκοσμη ηρεμία. Η Εύα βρίσκεται σε ένα αδιέξοδο όσον αφορά τα σχέδιά της για εκδίκηση, ενώ η Βασιλική ανησυχεί βαθιά για τον εξαφανισμένο Λάζαρο. Η αστυνομία αρχίζει να προοδεύει στην έρευνά της για τον εντοπισμό του.

Σασμός 16/11/23: Η Βασιλική λιποθυμά – Το μέλλον της αβέβαιο

Ο Μανόλης, πνιγμένος στα σκοτάδια της θλίψης, βρίσκει δύναμη από μια απροσδόκητη παρουσία. Η Τζένη επιστρέφει και είναι δίπλα του, προσφέροντάς του την αγκαλιά της για να κρυφτεί από τους εφιάλτες και να ηρεμήσει η ψυχή του. Η Τζένη, μετά την αποτυχημένη ψεύτικη εγκυμοσύνη από τον Νικηφόρο, παρότι εκείνος τη συγχώρησε, είχε φύγει από την Άνω Ποριά για τον Καναδά, όπου ζούσαν οι γονείς της. Αλλά μόλις έμαθε για τον θάνατο του Νικηφόρου, αποφάσισε να επιστρέψει για να στηρίξει τον Μανόλη και να είναι δίπλα του σε αυτήν τη δύσκολη στιγμή.

Μέσα σε όλη αυτήν τη θλίψη και τον πόνο που βιώνουν οι Σταματάκηδες, συμβαίνει ένα περιστατικό που τους αναστατώνει ακόμη περισσότερο. Η Βασιλική λιποθυμά και μαθαίνει πως θα γίνει ξανά μητέρα με τον Μαθιό. Αυτή η εγκυμοσύνη ίσως τη βοηθήσει να ξεπεράσει την απόγνωση και τη δίψα της για εκδίκηση κατά των Βρουλάκηδων για τον χαμό του γιου της, σκεφτόμενη ακόμη και το ενδεχόμενο να εξαντλήσει μόνη της τη δικαιοσύνη, δολοφονώντας τον Λάζαρο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More