Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σασμός 12/12/23: Η Αργυρώ δίνει τελεσίγραφο στον Αστέρη

Σασμός 12/12/23: Η ένταση μεταξύ του Αστέρη και της Αργυρώς φαίνεται να επιδεινώνεται, ιδίως μετά το τελεσίγραφό της να καταδώσει τον Μαθιό στην αστυνομία, για τη δολοφονία του Στεφανή. Αυτή η καταγγελία είναι αρκετή για να τους ωθήσει να εγκαταλείψουν αμέσως την Κρήτη.

Σασμός 12/12/23: Η Αργυρώ δίνει τελεσίγραφο στον Αστέρη

Η Αργυρώ δηλώνει ότι, έτσι κι αλλιώς, αν δεν συμμορφωθεί ο Αστέρης, θα πάρει τον Πετρή και θα φύγει με τον γιο της, αντιτιθέμενη στο να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον με φόνια. Ο Αστέρης, παρά την οργή που αισθάνεται για την οικογένειά του, αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στον Μαθιό σχετικά με τον εκβιασμό της Αργυρώς, η οποία τον απειλεί με ένα μαχαίρι στο λαιμό. Του ανακοινώνει επίσης ότι θα σταθεί στο πλευρό του, όπως έκανε και εκείνος στο παρελθόν όταν χρειάστηκε, ιδίως τώρα που έχει χάσει τον γιο του Νικηφόρο από το χέρι του Βρουλάκη.

Επιπλέον, η Βασιλική είναι έγκυος με το παιδί τους. Η συμφιλίωση τους δίνει κουράγιο στον Μαθιό, ο οποίος αποφασίζει να αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία του Λάζαρου, με στόχο να προστατεύσει τη Βασιλική. Ενώ εκείνος θα βρίσκεται στη φυλακή, ο Αστέρης αναλαμβάνει να προστατεύσει τη μητέρα τους, τη Βασιλική, καθώς και το μωρό που ετοιμάζεται να έρθει στον κόσμο.

Για την αρχική σελίδα « Σασμός » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like