Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Σαν ψέμα – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Σαν ψέμα του ΟΠΕΝ

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 29, 30, 31, 32, 33

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 29

Ο Πέτρος, κατηγορεί τη Βάσω, ώστε να πιέσει τον Τζώρτζη να του πει την αλήθεια, για τις υπεξαιρέσεις και του δίνει διορία δύο μέρες να βρει τον ένοχο. Η Ζωή συναντιέται μόνη της με τον Φώτη, πρώτη φορά μετά τον χωρισμό. Η Νανά, καλεί τον Ιορδάνη για ποτό και βρίσκονται οι δυο τους. Η Ζωή παρακολουθεί τον Πέτρο με τη Μελίνα στο σπίτι, γίνεται όμως αντιληπτή. Η Αλίκη βρίσκει την ταυτότητα της Ζωής.

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 30

Η Βάσω και η Ζωή πηγαίνουν στο πάρτι του περιοδικού μεθυσμένες. Η Ζωή είναι αποφασισμένη να πει στον Πέτρο ότι είναι ερωτευμένη μαζί του. Ο Ιορδάνης λέει στην Νανά ότι δεν θα προχωρήσει η σχέση τους. Εκείνη απογοητεύεται. Ο Τζώρτζης μαθαίνει ότι η Αλεξάνδρα τον κοροϊδεύει. Η Μελίνα ανακαλύπτει την ταυτότητα της Ζωής. Ο Γιώτης μετά από λογομαχία με την Ασπασία παθαίνει καρδιακό επεισόδιο.

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 31

Η Ζωή ανακαλύπτει πως έγινε παρεξήγηση με το γράμμα που έδωσε στον Πέτρο. Η Νάντια αποκαλύπτει στον Τζώρτζη πολλά που δε γνώριζε για την Αλεξάνδρα. Τα παιδιά του Γιώτη ανησυχούν για την υγεία του και η Ασπασία παραμένει παραγκωνισμένη από τη ζωή τους. Η ατμόσφαιρα μεταξύ Πέτρου και Ζωής είναι αρκετά ζεστή, όμως διστάζουν να εκδηλωθούν. Τέλος, η Μελίνα ψάχνει στα social της Ζωής και αρχίζει τις ερωτήσεις στη Βάσω για τη «Χριστίνα»…

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 32

Η Μελίνα, προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον Σταύρο και τη Βάσω, για τη σχέση τους με τη Ζωή, ενώ Πέτρος, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα τη σχέση του με τον Τζώρτζη. Ο Τζώρτζης, αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια, κλείνει ραντεβού στην Αλεξάνδρα, για να εκθέσει τα ψέματά της. Ο Πέτρος βλέπει τη Ζωή, σπίτι της, να έχει έρθει πολύ κοντά με τον Φίλιππο, τον παιδικό της φίλο.

Σαν Ψέμα – Επεισόδιο 33

Ο Τζώρτζης ανακαλύπτει ότι η Αλεξάνδρα τον εξαπάτησε. Παραδέχεται ότι έκανε υπεξαιρέσεις στην εταιρεία και παραιτείται. Ο Φίλιππος διεκδικεί την Ζωή και ο Πέτρος ζηλεύει. Η Μελίνα πηγαίνει στο σπίτι του Γιώτη. Η Ζωή το μαθαίνει και φοβάται ότι ο πατέρας της θα μάθει την αλήθεια. Η Μελίνα μπαίνει στο δωμάτιο της Ζωής και μαθαίνει την αληθινή της ταυτότητα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Σαν ψέμα Επεισόδιο 34, 35, 36, 37, 38

Για την αρχική σελίδα « Σαν ψέμα  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like