Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ρώσος φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου!

Ρώσος επιστήμονας φωτογραφίζει τη ψυχή που αποχωρεί τη στιγμή του θανάτου: Η στιγμή της απενσάρκωσης, κατά την οποία η ψυχή αποσπάται από το φυσικό σώμα, φωτογραφήθηκε από τον Ρώσο επιστήμονα Konstantin Korotkov, ο οποίος φωτογράφησε την ακριβή στιγμή του θανάτου ενός ανθρώπου με βιοηλεκτρογραφική κάμερα.

Ρώσος φωτογραφίζει την ψυχή τη στιγμή του θανάτου!Η ληφθείσα εικόνα, χρησιμοποιώντας την μέθοδο gas discharge visualization, μια δηλαδή προηγμένη τεχνική της φωτογράφησης τύπου Κirlian, απεικονίζει με μπλε χρώμα την ζωτική ενέργεια του ατόμου να εγκαταλείπει σταδιακά το σώμα. Σύμφωνα με τον Korotkov, ο ομφαλός και το κεφάλι είναι τα μέρη από τα οποία αποσπάται πρώτα η δύναμη αυτή (η οποία αποτελεί την ψυχή), ενώ η βουβωνική χώρα και η καρδιά είναι οι τελευταίες περιοχές όπου το σώμα συνδέεται με το πνεύμα πριν αυτό περάσει στην φαντασμαγορία του απείρου.

Σε μερικές περιπτώσεις, σύμφωνα με τον Korotkov, σημειώθηκε πως οι ανθρώπινες «ψυχές» που υπέστησαν κάποιου είδους βίαιο ή απροσδόκητο θάνατο εκδηλώνουν, συνήθως, μια κατάσταση σύγχυσης όσον αφορά τη διαχείριση της ενέργειάς τους και επιστρέφουν στο φυσικό σώμα μέρες μετά τον θάνατο. Το γεγονός αυτό θα μπορούσε να οφείλεται σε ένα πλεόνασμα αχρησιμοποίητης ενέργειας.

Η τεχνική αυτή που αναπτύχθηκε από τον Korotkov, ο οποίος εκτός άλλων είναι διευθυντής του Ερευνητικού Ινστιτούτου Φυσικής της Πετρούπολης, έχει εγκριθεί ως επίσημη ιατρική τεχνολογική μέθοδος από το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας και χρησιμοποιείται από περισσότερους από 300 γιατρούς παγκοσμίως για τον έλεγχο του άγχους καθώς και την καταγραφή της προόδου ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπείες ασθενειών όπως ο καρκίνος. Ο Korotkov υποστηρίζει πως η τεχνική ενεργειακής απεικόνισης που ανέπτυξε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρακολούθηση κάθε είδους βιοφυσικής ανισορροπίας και την διάγνωση αυτής σε πραγματικό χρόνο καθώς και για την εξακρίβωση των ψυχικών δυνάμεων ενός ατόμου.

Η τεχνική αυτή, η οποία καταγράφει (ή μετρά) την διεγερμένη ακτινοβολία, ενισχύεται από το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και αποτελεί μια πιο προηγμένη εκδοχή της τεχνολογίας που αναπτύχθηκε για την μέτρηση και καταγραφή της αύρας από τον Semyon Kirlian.

Οι παρατηρήσεις του Korotkov επιβεβαιώνουν την άποψη του Kirili ότι, δηλαδή, το διεγερμένο ηλεκτροφωτονικό φως γύρω από τις άκρες των δακτύλων ενός ανθρώπινου όντος περιέχει τη συνεκτική και εμπεριστατωμένη δύναμη ενός ατόμου, τόσο φυσικά όσο και ψυχολογικά.

Στη συνέντευξή του ο Korotkov μιλά για τις επιπτώσεις στο βιοενεργειακό πεδίο από τις τροφές, το νερό ακόμα και τα καλλυντικά και τονίζει τη σημασία της κατανάλωσης καθαρού νερού και οργανικής τροφής, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη τις εξαιρετικά αρνητικές επιδράσεις των ανθρώπων των πόλεωνοι οποίοι υπόκεινται σε διαρκή διατροφική και τεχνολογική ρύπανση.

O Korotkov επίσης αναφέρεται σε μετρήσεις του πάνω σε υποθετικά φορτισμένο ενεργειακά περιβάλλον, καθώς και στην επιρροή των ανθρώπων στα βιοενεργειακά πεδία των άλλων, μέσω του ελέγχου του πειράματος του Rupert Sheldrake πάνω στην αίσθηση του ατόμου ότι παρακολουθείται. Το βιοενεργειακό πεδίο του ανθρώπου αλλάζει την στιγμή που κάποιος εξωτερικός παράγοντας στρέφει την προσοχή του σε αυτόν ακόμα και αν αυτή δεν είναι συνειδητά αντιληπτή.

Προειδοποιεί, επίσης, για την χρήση του κινητού τηλεφώνου και την εκτεταμένη ακτινοβολία που εκπέμπει καθώς είναι καρκινογόνα, γεγονός που φαίνεται να επιβεβαιώνουν πολυάριθμες μελέτες.

Η αισιοδοξία του Korotkov για το νέο αυτό πρωτοπόρο επιστημονικό πεδίο είναι εμφανής και δικαιολογημένη, αφού, κυρίως στη Ρωσία, σε ορισμένα σχολεία διδάσκεται η αναγνώριση και η διαχείριση της ενέργειας, όχι ως κάτι ύποπτο αλλά ως μια μεταφυσική μετρήσιμη πραγματικότητα.

Δείτε εδώ μια σχετική συνέντευξη του ρώσου

Αντιλαμβάνεσαι πως το τι βάζεις στο στόμα σου, με τι διατρέφεσαι είναι πολύ πιο σημαντικό απ όσο φαντάζεσαι; Αντιλαμβάνεσαι γιατί εκφυλίζουν τόσο πολύ τις τροφές; Δεν είναι το κέρδος, αν κι αυτό είναι το οφθαλμοφανές, είναι ο έλεγχος των ψυχών. Επειδή η ψυχή είναι ΤΡΟΦΗ γι’ αλλόκοσμα όντα, φροντίζουν ώστε η τροφή τους –δηλ. εμείς, η ψυχή μας- να είναι του γούστου τους. Όπως ακριβώς κάνεις κι εσύ για την δική σου τροφή, όπως κάνει και το τελευταίο ζωντανό στην διατροφική αλυσίδα. Μόνο ο άνθρωπος με το υπερφίαλα τεράστιο υβριδικό του ΕΓΩ, νομίζει, υπνωτιστικά και βλακωδώς ότι βρίσκεται στην κορυφή της διατροφικής αλυσίδας και αυτό ακριβώς είναι που τον κάνει ενεργειακό και φυσικό —λουκουμάκι.

Αντιλαμβάνεσαι γιατί έχουν κάνει πολύ δύσκολο και πολύ ακριβό (από 3.500 και πάνω και μόνο με ειδική άδεια και ΑΝ εγκριθεί) για τον άνθρωπο-ερευνητή να αποκτήσει φωτογραφική μηχανή υπερύθρων DSLR και γιατί έχουν βάλει σε όλες τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές φίλτρο που κόβει τελείως το υπέρυθρο; Με μια τέτοια μηχανή φωτογραφίζεις όλα όσα δεν βλέπει το ανθρώπινο μάτι (γιατί δεν υπάρχουν στον νου του) δηλ. τον αιθέρα, την οργόνη, την ψυχή, το ενεργειακό κουκούλι του ανθρώπου και άλλα και άλλα. Μόνο που δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι ενεργειακό κουκούλι και δεν είναι καν όλοι άνθρωποι ! ΧΑ τι νόμισες; Θ’ αφήσουν το πρόβατο να γνωρίζει, οτιδήποτε πέρα από το μαντρί κι απ’ όποια παρλαπίπα του λέει ο τσοπάνης;

Μελέτησε σχετική αρθρογραφία πόσο κολλημένος είναι ο άνθρωπος με την ύλη και δη στα κατώτερα τσάρκα της. Σεξ και τροφή. Από τα 3000+ άρθρα που υπάρχουν στο terrapapersκαι πάνω από 6.000+ παλαιότερα στηνmiastala, στα μόνα άρθρα που συναντήσαμε λυσσασμένη, φρενήρη και νοσηρή επίθεση, είναι όσα είχαν να κάνουν με τα κατώτατα ενεργειακά κέντρα και την ηδονική ευχαρίστηση τους, Σεξ και Φαγητό, απολύτως κανένα άλλο. Ξέρεις γιατί;

Αν πεις στον άνθρωπο πως είναι ένα ενεργειακό φωτεινό όν που με την Επίγνωση του τρέφει ένα τσούρμο ασήμαντα όντα συμπεριλαμβανομένου και του δημιουργού, δεν θα το καλοκαταλάβει, δεν θα τον πολυνοιάξει. Αν του πεις όμως πως τα μπριζολάκια που τρώει τον εκφυλίζουν και τον κάνουν πιο νόστιμο για τους Άρχοντες, ότι το γάλα που πίνει σαν νερό, το φθόριο που έχει κατακλύσει την ζωή του, τα ηλεκτρικά-ηλεκτρονικά τον μεταλλάσουν σε υβρίδιο, τότε θα πέσει να σε φάει.

Ευθύνεται η διαθέσιμη επίγνωση του, που είναι τόση, όση, από το έδαφος μέχρι την κάτω άκρη του μεγάλου δαχτύλου στο πόδι του, με αυτή την απειροελάχιστη διαθέσιμη επίγνωση αυτάρεσκα παπαγαλίζει, χωρίς να έχει καν γνώμη (ούτε που ξέρει τι είναι η άποψη) για τα πάντα, ξέρει (οι εμφυτεύσεις του) τα πάντα και θα σε σκοτώσει αν τυχόν του διαταράξεις την πλάνη του, ή του προσφέρεις την Δύναμη της Επίγνωσης του, ειδικά αν πρόκειται για την ικανοποίηση – χόρταση της κοιλιάς του και του …σ@ξ.

Γι αυτό έχουν τόση επιτυχία οι θρησκείες και οι πολιτικές, ικανοποιούν τα κατώτερα ενεργειακά κέντρα ενός ζωντανού σε καθοδική πορεία κι έτσι το προετοιμάζουν για μεζεδάκι.

You might also like