ΑΣΤΕΙΑ

Ρεζίλι στο αεροδρόμιο! Πατέρας έκρυψε δοvητή στην τσάντα του γιου του!

Ρεζίλι στο αεροδρόμιο! Πατέρας έκρυψε δοvητή στην τσάντα του γιου του!

Ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει… περίγελο -και τελικά viral- τον ίδιο του τον γιο! Ο τυπικός έλεγχος στο αεροδρόμιο που κατέληξε σε εφιάλτη.

Όλα κυλούσαν ομαλά σε έναν τυπικό έλεγχο αποσκευών σε αεροδρόμιο. Ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν, αφού ένας πατέρας είχε ήδη βάλει τις βάσεις για να γίνει… ρεζίλι ο ίδιος του ο γιος!

Η… ντροπή στο αεροδρόμιο!

Τι έκανε; Έκρυψε έναν δοvητή μέσα στην αποσκευή του και απλά… περίμενε! Ο γιος του φαίνεται να στέκεται μπροστά στην υπάλληλο του αεροδρομίου. Η οποία ανοίγει την τσάντα για να την ελέγξει.

Και ξανφικά… σοκ. Μέσα σε μία σακούλα βρίσκεται ο δοvητής, με τον νεαρό άνδρα να καταλαβαίνει αμέσως τι έχει συμβεί! Γυρνάει προς τον πατέρα του, ο οποίος φυσικά καταγράφει τις στιγμές με το κινητότ του τηλέφωνο.

Όλοι ξεκινούν να γελούν, συμπεριλαμβανομένης της εργαζόμενης στο αεροδρόμιο, η οποία αρχικά έκανε μια τίμια -ομολογουμένως- προσπάθεια να κρύψει την αμηχανία της και να φερθεί επαγγελματικά!

Δείτε τις ξεκαρδιστικές στιγμές

https://www.youtube.com/watch?v=8-CAs4V8joc

loading...
nnnnnn

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.