Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ψυχοκόρες – Η Μαρίκα Αντιμέτωπη με τη Μοίρα

Ψυχοκόρες – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μαρίκα θα βιώσει μια δύσκολη στιγμή στα επόμενα επεισόδια της σειράς, καθώς ο Σώτος την πληγώνει και την αναγκάζει να πάρει την απόφαση να φύγει μακριά.

Ψυχοκόρες – Η Μαρίκα Αντιμέτωπη με τη Μοίρα

Ο Σώτος ανακαλύπτει την αλήθεια για την Αρχοντούλα, ότι είναι η μητέρα του, και ξεσπά σε όλους, ενώ αποκαλύπτει την αλήθεια και στον Κοσμά, προκαλώντας την τελειωτική ρήξη με τη Νέλλα. Η Μαρίκα θα βιώσει μια ψυχολογική κατάρρευση, καθώς ο Σώτος φεύγει από το σπίτι και της αφήνει ένα γράμμα, προτείνοντας να πάρουν μια απόσταση, ενώ ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Η κοπέλα πληγώνεται ξανά, αλλά είναι αποφασισμένη να πάρει αποφάσεις. Σκίζει τη φωτογραφία των αδελφών της και φεύγει από την οικία των Κοτρώτσηδων.

Πηγαίνει ψυχοκόρη σε ένα άλλο σπίτι, ενός πλούσιου διπλωμάτη, και σχεδιάζουν να παντρευτούν και να φύγουν για την Αμερική. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Μαρίκα δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της τον Σώτο, που είναι ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής της. Η μοίρα παίζει ένα περίεργο παιχνίδι στους δύο νέους και τους φέρνει ξανά κοντά.

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like