Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1 …

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 20

Η Δεσποινιώ είναι ένα ψυχολογικό ράκος μετά το συμβάν με τον Κοσμά, αλλά δεν μιλά και η Μαρίκα. Η Μαρίκα, προκειμένου να προστατεύσει την αδερφή της από τον Τάσο, αποκαλύπτει στον Κοσμά για τη σχέση του τελευταίου με τη Νέλλα. Ο Κοσμάς εξοργίζεται και τον συναντά, και το σχέδιο του Τάσου για τη Δεσποινιώ μπαίνει νωρίτερα σε εφαρμογή. Ο Αρδίτης μαθαίνει για τη σχέση του Παύλου με τη Βασιλική αλλά και για τα χρέη του Ερμή, ενώ η αρρώστια του πατέρα του Παύλου αναγκάζει τον Παύλο να πάρει σκληρές αποφάσεις. Η Μάγια αμφισβητείται ως Πρόεδρος του Συλλόγου. Ο γιατρός επιβεβαιώνει την εγκυμοσύνη της Φρόσως και η Ευανθία νιώθει πως ο Μέλιος απειλεί πλέον το σπιτικό της και πρέπει να απομακρυνθεί.

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 21

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της στο Κέντρο Εργαζόμενου Κοριτσιού, η Βασιλική βλέπει τη Βικτωρία και τρέχει να της μιλήσει. Λίγο μετά, φτάνουν εκεί και η Μαρίκα με τον Σώτο. Στο σπίτι, η Μαρίκα συνειδητοποιεί πως η Δεσποινιώ το έχει σκάσει. Η Βασιλική πηγαίνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται σοβαρά ο πατέρας του Παύλου και ο καθηγητής Μαρκίδης. Ο Κοσμάς, μετά τη δημόσια κατάρρευση της Νέλλας, στέλνει τον Στο πίσω στη σχολή του στο Μόναχο κι εκείνη κρυφά από όλους σε νευρολογική κλινική για να αποφύγει κάποιο μελλοντικό φιάσκο. Η Φρόσω ψάχνει τον Μέλιο που αγνοείται και συνειδητοποιεί τι συνέβη.

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 22

Έξι μήνες μετά, ο Ερμής επιστρέφει από την Αγγλία αλλαγμένος και ο Παύλος κάνει προσπάθειες να μιλήσει στη Βασιλική που ετοιμάζεται εντατικά για τις εξετάσεις της. Ο Κοσμάς πιέζει τον Αρδίτη να τηρήσει τον λόγο του. Ο Τάσος βάζει μπροστά τα σχέδιά του για να θησαυρίσει από τη Δεσποινιώ. Εξαιτίας μιας απρόβλεπτης συνάντησης με τον Λούη, η Φρόσω έχει πρόωρο τοκετό. Μητέρα και παιδί διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο και η Φρόσω ζητά να την επισκεφτεί η Αλμπίνα. Η μικρή Σταυρούλα παίρνει τη θέση της Δεσποινιώς στην οικία Κοτρώτση και η Νέλλα επιστρέφει σπίτι, αποφασισμένη να τιμωρήσει όσους την έβλαψαν.

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 23

Η Βασιλική δίνει εξετάσεις για την εισαγωγή της στο κολλέγιο. Ο Τύπος «χτυπά» τη Μάγια, που ακολουθεί τη συμβουλή του πατέρα της και φεύγει για λίγο καιρό στις Σπέτσες ώσπου να ηρεμήσει η κατάσταση. Ο Παύλος μαθαίνει πως εδώ και καιρό δεν μπαίνει πλέον το έμβασμα από τον Αρδίτη στους γονείς του. Με τον νεογέννητο γιο της πλέον στα χέρια της, η Φρόσω αλλάζει τελείως τη στάση της απέναντι στον Νάτση. Ο τελευταίος ξεκαθαρίζει στους γαμπρούς του ότι εκείνος και μόνο ορίζει τι θα γίνει με τα κτήματα. Ο Κοσμάς ζητά από την Αρχοντούλα να δίνει φάρμακα στη Νέλλα χωρίς να το καταλάβει. Η Δεσποινιώ πιάνει δουλειά στο θέατρο κι η Νέλλα αναζητά τον Τάσο, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής τόσο καιρό.

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 24

Η Μαρίκα απορεί με τη συμπεριφορά της Νέλλας και την ξαφνική της προτίμηση σε εκείνη κι όχι στην Αρχοντούλα. Προς έκπληξη όλων, ο Παύλος ανακοινώνει ότι θα ακολουθήσει στο ταξίδι στις Σπέτσες, ενώ, φτάνοντας στο νησί, έρχεται σε σύγκρουση με τον Ερμή όταν τον βλέπει να επιτίθεται ερωτικά στη Βασιλική. Ο Στράτος και ο Οδυσσέας βάζουν τις γυναίκες τους να επηρεάσουν την Ευανθία για τα κτήματα. Η Ευανθία φέρνει παραμάνα για το μωρό για να απομακρύνει τη Φρόσω από κοντά του και εκείνη την εκδικείται. Ο Σώτος γυρίζει σπίτι από το Μόναχο και ο Κοσμάς τού ανακοινώνει πως θα αναλάβει το ιατρείο του εργοστασίου. Η Νέλλα συνεχίζει τις προσπάθειες να εντοπίσει τον Τάσο, ο οποίος συναντά τη Βικτωρία και καταστρώνουν μαζί το σχέδιό τους για τη Δεσποινιώ…

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 25

Ο Παύλος γυρνάει εσπευσμένα στην Αθήνα με τον Ερμή όταν πληροφορείται ότι ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, ενώ η Μάγια με τη Βασιλική μένουν στο νησί. Ο Παύλος συγκρούεται με τον Αρδίτη και ο Ερμής αρχίζει να συχνάζει στη χαρτοπαικτική λέσχη του συνεργάτη του Τάσου. Ο Τάσος πηγαίνει στο σπίτι του Κοτρώτση και συναντά τη Νέλλα. Η Μαρίκα μιλά στην Αρχοντούλα για την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της Νέλλας, όμως, το μόνο που απασχολεί την Αρχοντούλα είναι να απομακρύνει τη Μαρίκα από τον Σώτο. Η Φρόσω συνεχίζει να υπονομεύει την Ευανθία και να έρχεται πιο κοντά με τον Νάτση. Η Δεσποινιώ ανοίγεται στον Ντίνο, τον συνάδελφό της στο θέατρο.

Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 26

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ψυχοκόρες – Επεισόδιο 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα « Ψυχοκόρες » πατήστε ΕΔΩ

You might also like