Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν δείτε αυτό στην είσοδο του σπιτιού σας, καλέστε ΑΜΕΣΩΣ την Αστυνομία!

Γιατί να βρεθείτε σε μια από τις πιο επικίνδυνες στιγμές της ζωής σας ενώ μπορείτε να το αποφύγετε;… είσοδο

Έχουν γίνει πολύ εφευρετικοί οι διαρρήκτες και οι ληστές τα τελευταία χρόνια κι αυτό μας αναγκάζει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ακόμα και μέσα στο σπίτι μας.

Ένα κόλπο που εφαρμόζεται πολύ τελευταία και που στόχο έχει να “πειστούν” οι ένοικοι του σπιτιού να ανοίξουν οικειοθελώς την εξωτερική πόρτα είναι το εξής:

Χύνουν μια ποσότητα νερού ακριβώς έξω από την πόρτα και περιμένουν σταδιακά να εισχωρήσει στο εσωτερικό. Μετά από λίγο το άτομο ή τα άτομα που είναι μέσα αντιλαμβάνονται ότι υπάρχει μια “διαρροή” κάπου έξω, η οποία έχει ως αποτέλεσμα να οδηγείται νερό στο εσωτερικό. Τι πιο φυσικό να ανοίξουν σχεδόν ενστικτωδώς την πόρτα για να τσεκάρουν από πού έρχεται το νερό! είσοδο

Προσοχή λοιπόν, μην ανοίγετε την πόρτα σας έτσι, χωρίς σκέψη, γιατί είναι πολύ πιθανόν να βρεθείτε μπροστά σε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Και σκεφτείτε μάλιστα ότι μιλάμε για ληστές που έοχυν στόχο να “μπουκάρουν” σε ένα σπίτι γνωρίζοντας ότι υπάρχουν μέσα άνθρωποι, τους οποίους θα πρέπει να εξουδετερώσουν.

Και όχι για απλούς διαρρήκτες που περιμένουν να βρουν το σπίτι μόνο του για να δράσουν! Προσοχή λοιπόν. Καλύτερα ενημερώστε κάποιον δικό σας που βρίσκεται εκτός σπιτιού ή καλέστε την αστυνομία τηλεφωνικά με τρόπο ώστε να γίνει αυτό αντιληπτό από τους πιθανούς επίδοξους ληστές ή έστω υποκριθείτε ότι καλείτε την αστυνομία ώστε να σας ακούσουν απέξω. Και φυσικά, μην ανοίγετε την πόρτα! είσοδο

You might also like