Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πώς είναι σήμερα η μελαχρινή καλλονή από το «Father Figure» του Τζορτζ Μάικλ

Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της σόλο καριέρας του Τζορτζ Μάικλ, που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, ήταν το «Father Figure», το οποίο ξεχώρισε και για το ατμοσφαιρικό του βιντεοκλίπ, γυρισμένο στο Λος Άντζελες το 1988.

Πρωταγωνίστρια του κλιπ ήταν το 21χρονο τότε μελαχρινό μοντέλο Tania Harcourt-Cooze (Tania Coleridge), που έγινε πασίγνωστη μέσα σε μία νύχτα. Την εποχή εκείνη, ο Τζορτζ Μάικλ ετοίμαζε το outing για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις και ήταν μια ευαίσθητη περίοδος στη ζωή του. Πόσο μάλλον, όταν έπρεπε να γυρίσει μια ερωτική σκηνή με… γυναίκα για τις ανάγκες του βιντεοκλίπ.

Σε συνέντευξή της η Τάνια είχε εξομολογηθεί ότι οι ερωτικές σκηνές ήταν οι πιο κουραστικές, και ότι ο Τζορτζ Μάικλ δυσκολεύτηκε ακόμα και να τη φιλήσει. Τον χαρακτήρισε πανέξυπνο, γλυκό, με αίσθηση του χιούμορ και αυστηρό επαγγελματία. Τα γυρίσματα έγιναν στο Λος Άντζελες και ήταν εξαντλητικά. Τρεις ημέρες δεν κοιμήθηκε και πήρε 10.000 δολάρια αμοιβή.

Η Τάνια έχει βασιλικό αίμα, γεννήθηκε στην Κένυα και έκανε μόντελινγκ για τους Armani και Versace στην Ιταλία. Μούσα του Helmut Newton επιλέχθηκε μετά από κάστινγκ για το βιντεοκλίπ του κομματικού «Father Figure», που έγινε μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα είναι 50 ετών, έχει τρία παιδιά, είναι χωρισμένη και ζει στην αγγλική εξοχή.

You might also like