Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πώς είναι η ζωή μιας 18χρονης πλούσιας ξανθιάς με τα λεφτά του μπαμπά!

Η 18χρονη Κλαρίς Λαφλέρ είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της περίφημης σελίδας των πλουσιόπαιδων του Instagram.

Όπως είναι φυσικό πεάει μόνο σε πρώτη θέση ή με το ιδιωτικό της τζετ, κάνει διακοπές με σούπερ γιοτ και αγοράζει μόνο ρούχα και παπούτσια των αγαπημένων της σχεδιαστών όπως Christian Louboutin, Karl Lagerfeld and Valentino Garavani.

Χρηματοδότης της χλιδάτης αυτής ζωής που κάνει είναι ο επιχειρηματίας πατέρας της, αλλά η ίδια, μιλώντας στη Daily Mail δηλώνει ότι ανυπομονεί να αρχίσει να δουλεύει για να βγάζει τα δικά της χρήματα. Αυτή τη στιγμή σπουδάζει business σε πανεπιστήμιο της Αυστραλίας και το όνειρό της είναι να αναλάβει τις επιχειρήσεις του πατέρα της.

«Εχω έναν τραπεζικό λογαριασμό που μου έχει ανοίξει ο γενναιόδωρος μπαμπάς μου. Θέλει το καλύτερο για τα παιδιά του και πάντα λέει ”πες μου αν χρειαστείς περισσότερα χρήματα”. Ντρέπομαι να σας πω πόσα χρήματα ξόδεψα σε ρούχα και αξεσουάρ. Τόσα όσα άλλοι δεν θα σπαταλούσαν γενικά σε ένα χρόνο», αναφέρει η νεαρή δίνοντας ένα… περίγραμμα του ποσού που ξοδεύει σε χλιδές.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους η 18χρονη από την Αυστραλία ταξίδεψε στη Γαλλία για ψώνια αλλά και για σκι στις Αλπεις, στο Μονακό, το Ντουμπάι, τα νησιά Φίτζι και άλλα τροπικά νησιά.

Οσον αφορά το Instagram, όπου η Λαφλέρ έχει 15.000 ακολούθους η νεαρή λέει ότι λαμβάνει συχνά αρνητικά σχόλια. «Είμαι ένας αρκετά εύκολος στόχος γιατί είμαι μια νεαρή ξανθιά καπέλα και έτσι οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα να με χαρακτηρίσουν ως μπίμπο, παλιόπαιδο, πόpvη και άλλα παρόμοια».

«Την περασμένη εβδομάδα ένας άνδρας στο Τwitter μου είπε ότι θα ήθελε να είχα καρκίνο. Δεν αισθάνομαι ότι πρέπει να υπερασπιστώ στον εαυτό μου, ξέρω ποια είμαι. Αν με ήξεραν θα γνώριζαν ότι η οικογένειά μου έχει φιλανθρωπικό ίδρυμα που βοηθά άτομα που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να σπουδάσουν», λέει.

plousia-xanthia-1

plousia-xanthia-2

plousia-xanthia-3

plousia-xanthia-4

plousia-xanthia-5

plousia-xanthia-6

You might also like