Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Pokemon GO cheats: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Pokemon GO cheats: Δεν παίζεις Pokemon GO; Τότε πιθανότατα να μην καταλάβεις τίποτα από το κείμενο που ακολουθεί. Κράτησε το στα bookmarks σου, ωστόσο, γιατί θα σου χρειαστεί! Διότι για πόσο καιρό ακόμα πιστεύεις ότι θα αντέξεις μέχρι να υποκύψεις στον πειρασμό και να πατήσεις το «download»;

Pokemon GO cheats

Το Pokemon GO, το παιχνίδι που έχει αλλάξει τα δεδομένα στο mobile gaming, έχει προκαλέσει «πανικό» στους νέους – και όχι μόνο – σε κάθε γωνιά του κόσμου, αφού βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων ανάμεσα σε όλες τις εφαρμογές των smartphone, κάνοντας τη Nitendo κατά δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ πλουσιότερη και τους παίκτες να πηγαίνουν σε πλατείες, πάρκα, εκκλησίες, λίμνες, ποτάμια και όπου μπορεί κανείς να φανταστεί προκειμένου να βρουν σπάνια Pokemon! Po

kePokemon GO cheats: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!mon GO cheats

Το θέμα είναι ένα: «Gotta Catch’Em All». Για να γίνει, όμως, αυτό πρέπει να παίξεις σωστά, με τακτική και σκέψη!

Το serfare.com αφού ρώτησε, έψαξε και περπάτησε (πολλές ώρες), συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όλες εκείνες τις συμβουλές και τα κόλπα που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου: να πιάσεις όλα τα τερατάκια και να γίνεις ο καλύτερος εκπαιδευτής Pokemon στην ιστορία:

1. «Κόλλησε»; Υπάρχει τρόπος να μη χάσετε το Pokemon σας

Ετοιμάζεσαι να πιάσεις ένα Pokemon και το παιχνίδι «κολλάει»! Εάν συμβεί αυτό, κλείστε αμέσως την εφαρμογή και βάλτε το κινητό σας σε «airplane mode». Στη συνέχεια, ανοίξτε και πάλι την εφαρμογή. Όταν στην οθόνη του κινητού αναγράφεται ότι δεν έχετε σύνδεση στο ίντερνετ, πηγαίνετε πίσω στις ρυθμίσεις και βγάλτε τη λειτουργία πτήσης. Όταν επιστρέψετε στο παιχνίδι, το Pokemon που ετοιμαζόσασταν να πιάσετε όταν «πάγωσε» το παιχνίδι θα βρίσκεται, ελπίζουμε, στην «τσάντα» σας! Pokemon GO cheats

2. Επισκεφθείτε πάρκα με πολλαπλά PokéStops

Μην παίρνετε τους δρόμους! Οι καλύτερες περιοχές για να βρείτε πολλά Pokemon μαζεμένα είναι τα πάρκα, ειδικά εκείνα με νερό, π.χ λιμνούλες. Άλλωστε, τα πάρκα έχουν δεκάδες PokéStops κι έτσι είναι σίγουρο ότι δεν θα ξεμείνετε από PokéBalls, ενώ κυνηγάτε.

3. Κυνηγήστε τη νύχτα

Μη μας ρωτάς γιατί! Τα Pokemon πάντως είναι… νυχτερινοί τύποι! Μια βόλτα το βράδυ θα σε πείσει! Θυμηθείτε μόνο να προσέχετε όταν ψάχνετε το βράδυ, ενώ καλό θα ήταν να πάρετε και κανένα φίλο μαζί σας!

4. Θέλετε να πιάσετε πολλά Pokemon γρήγορα; Δοκιμάστε χώρους στάθμευσης

Για κάποιο μυστήριο λόγο, τα Pokemon φαίνεται να αγαπούν τους χώρους στάθμευσης – ειδικά αν είστε κοντά σε PokéStops. Εάν έχετε ένα πάρκινγκ στην περιοχή σας, οι πιθανότητες να πιάσετε ένα σωρό Pokemon μαζί είναι πολλές, πάρα πολλές!

5. Το πικάπ κάνει… χιλιόμετρα!

Σημαντική πολύ η επώαση των αυγών. Το γνωρίζεις αυτό! Τα πιο κοινά Pokemon βρίσκονται στα αυγά 2 χιλιομέτρων, με τα πιο σπάνια στα αυγά 10 χιλιομέτρων – το οποίο χρειάζεται πολύ περπάτημα, αν θέλετε να ανελιχθείτε στο παιχνίδι. Επειδή, όμως, με τόσο περπάτημα πας και… ημιμαραθώνιο, υπάρχει ένα hack: Εάν τοποθετήσετε το τηλέφωνό σας πάνω σε ένα πικάπ και το αφήσετε να γυρίζει γύρω – γύρω, θα αυξήσετε την απόσταση σε χρόνο μηδέν, καθώς ξεγελιέται το GPS και νομίζει ότι περπατάτε! Pokemon GO cheats

Αυτό δεν πρέπει να το χάσετε: Μείναμε άφωνοι – Ακούστε την γυναίκα που έδωσε τη φωνή της στον Pikachu!

6. Εκκολάψτε τα αυγά όταν έχετε κολλήσει στην κίνηση

Έλα, μεταξύ μας μιλάμε… Προσπάθησες να εκκολάψεις τα αυγά ενώ οδηγείς δεκάδες φορές! Δεν τα κατάφερες, δεν γίνεται, οπότε σταμάτα να επιμένεις! Υπάρχει τρόπος, ωστόσο: Αν πηγαίνετε με ταχύτητα κάτω από 20 χλμ/ώρα! Οπότε, την επόμενη φορά που θα κολλήσεις στην κίνηση, άνοιξε και το Pokemon GO.

7. Χρησιμοποίησε τις πατημασιές

Καλά τα «τυχαία» Pokemon, αλλά είναι τα πιο κοινά! Τα σπάνια πρέπει να τα ψάξεις! Κάτω δεξιά στην οθόνη θα παρατηρήσετε μια λευκή μπάρα με κάποιες μορφές Pokemon. Αν πατήσετε πάνω θα μεταφερθείτε σε ένα πλαίσιο που θα σας δείχνει τα Pokemon που βρίσκονται κοντά σας. Το πόσο κοντά σας είναι εξαρτάται από τις πατημασιές που δείχνει κάτω από κάθε Pokemon. Pokemon GO cheats

Οι επιλογές είναι:

α) Καθόλου πατημασιές: Το Pokemon είναι σε απόσταση έως 10 μέτρα (και θα σας πεταχτεί ανά πάσα στιγμή)

β) 1 πατημασιά: Το Pokemon είναι σε απόσταση 10 με 25 μέτρα.

γ) 2 πατημασιές: Το Pokemon είναι σε απόσταση 25 με 50 μέτρα.

δ) 3 πατημασιές: Το Pokemon είναι σε απόσταση 50 με 100 μέτρα.

Όταν βλέπεις το Pokemon σημαίνει ότι το έχεις συναντήσει ξανά, όταν βλέπεις απλά τη σιλουέτα του σημαίνει ότι δεν το έχεις δει ποτέ ξανά! Μάντεψε: Αυτό θες!

8. Χρησιμοποιήστε έξυπνα τα Τυχερά Αυγά (Lucky eggs)

Φροντίστε όταν ανοίγετε τα Τυχερά Αυγά να κάνετε evolve πολλά Pokemon και να έχετε υπό εκκόλαψη αυγά. Αυτό διότι ανοίγοντας το τυχερό αυγό το XP διπλασιάζεται για μισή ώρα σε ο,τι κάνετε, οπότε μπορείτε να ανεβείτε level πολύ γρήγορα.

9. Προσέξτε με το Power Up

Μην πατάτε το Power Up, αν είστε κάτω από το Level 20. Αργείτε ακόμα να φτάσετε; Το ξέρουμε! Αλλά σκοπός είναι να ανέβετε Level, όχι να αναβαθμίσετε εξαρχής τη δύναμη των Pokemon σας! Κάντε υπομονή και θα… αποζημιωθείτε!

10. Μάζεψε τα μούρα (Razz Berries)

Τα Razz Berries μπορούν να σε βοηθήσουν, ώστε να είναι λιγότερο πιθανό να φύγει από την Pokeball σου ένα pokemon σε μία μάχη. Για να το χρησιμοποιήσεις, άνοιξε τον σάκο σου, πάτησε πάνω του και έπειτα πάτα πάνω σε αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη σου.

11. Γύρνα την Pokeball

Αν προσπαθείς να πιάσεις ένα πιο δυνατό Πόκεμον, κάνε την pokeball σου να στριφογυρίσει. Κάνε κύκλο με το δάχτυλο σου μέχρι να την δεις να σπινιάρει και ρίξε τη στο στόχο. Ίσως να είναι λίγο δύσκολο να σημαδέψεις, αλλά θα έχεις το καλύτερο αποτέλεσμα αν το πετύχεις.

Pokemon GO cheats: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

12. Βρες πράγματα που ήδη έχεις

Με το να μαζεύεις τα ίδια stuff και items μπορείς να εξελίξεις τα Pokemon σου και ταυτόχρονα να κερδίσεις XP από αυτές τις μετατροπές που θα έχεις κάνει. Άρα, ό,τι κι αν βρίσκεις, θα πρέπει να το μαζεύεις.

13. Πώς να πιάσεις πιο σπάνια Pokemon

Το να πιάσεις ένα συνηθισμένο Pokemon είναι σχετικά εύκολο, κάνεις το κολπάκι με τον αντίχειρα και είσαι ΟΚ. Όταν συναντήσεις όμως ένα πιο σπάνιο θα δεις ότι δεν είναι τόσο απλό. Βλέπεις ένα κύκλο που υπάρχει γύρω από το Pokemon; Θεωρητικά όσο πιο μικρός είναι τόσο το καλύτερο. Πρέπει ουσιαστικά να πετάξεις την pokeball τη στιγμή που είναι πιο μικρός!

14. Μην απελπίζεστε με τα διπλά Pokemon

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως η εμφάνιση των Pokemon είναι εντελώς τυχαία στο παιχνίδι Pokemon Go και εξαρτάται από την ώρα της ημέρας, την τοποθεσία, από τα κοντινά σημεία ενδιαφέροντος και πολλά άλλα. Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να σας δοθεί η ευκαιρία να συλλάβετε περισσότερα από ένα Pokemon του ίδιου τύπου. Μην λυπηθείτε να ξοδέψετε μία Pokeball για να αιχμαλωτίσετε ένα διπλό Pokemon. Τα επιπλέον πλασματάκια μπορείτε να τα διαπραγματευτείτε με τον καθηγητή Willow και να τα ανταλλάξετε με καραμέλες, οι οποίες με τη σειρά τους, βοηθούν στην αύξηση των στατιστικών των καλύτερων Pokemon και στην εξέλιξή τους. Pokemon GO cheats

15. Υπεράσπιση Γυμναστηρίων

Μόλις φτάσετε στο επίπεδο 5 (Level 5) τότε αρχίζει το πραγματικό Pokemon Go. Είστε σε θέση να αρχίσετε να κερδίζετε μετρητά – Pokecoins – από το παιχνίδι, με το να ενταχθείτε σε μία από τις τρεις ομάδες (Valor, Mystic ή Instinct) και να κατακτήσετε ή να υπερασπιστείτε Γυμναστήρια. Άλλοι εκπαιδευτές έχουν ήδη αφήσει μερικά από τα καλύτερα Pokemon για να υπερασπιστούν κάποιο Γυμναστήριο. Pokemon GO cheats

Extra tip: Επειδή το παιχνίδι «τρώει» πολύ (πολύ όμως) μπαταρία, φρόντισε να έχεις ένα powerbank μαζί σου όταν είσαι έξω!

You might also like