Ποια ομάδα της Σούπερ Λιγκ πωλείται και σε ποιον;

Αυτή θα είναι η είδηση της χρονιάς: Ισχυρός οικονομικός μεγαλοπαράγοντας της χώρας θέλει να μπει στο ποδόσφαιρο αγοράζοντας ΠΑΕ της Σούπερ Λιγκ!

Αν επαληθευθούν οι πληροφορίες που ακούγονται στην πιάτσα τον τελευταίο καιρό, τότε θα πρέπει να αναμένουμε από τη νέα σεζόν σημαντικές ανακατατάξεις στον χάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Επειδή το θέμα δεν έχει διαρρεύσει, ή, για την ακρίβεια, έχει γραφτεί πρόσφατα σε μερίδα του Τύπου με αρκετές ασάφειες, θα μεταφέρουμε τι ακριβώς λέγεται στο παρασκήνιο για το μέλλον καλής ομάδας της Σούπερ Λιγκ.

Καταρχήν, το πιο σημαντικό είναι ότι ο μεγαλομέτοχος του συγκεκριμένου συλλόγου έχει αποφασίσει να αποχωρήσει. Και βρίσκεται, μάλιστα, σε επαφές για να αναλάβει άλλη ελληνική ΠΑΕ, ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο, η οποία, όμως, αυτόν τον καιρό δε βιώνει και τις καλύτερες στιγμές στην ιστορία της…

Γι΄ αυτό το λόγο, λοιπόν, ισχυρός οικονομικός μεγαλοπαράγοντας της χώρας ετοιμάζεται να μπει (ή να επανέλθει σύμφωνα με άλλες πληροφορίες) στο ελληνικό ποδόσφαιρο εκφράζοντας έντονο ενδιαφέρον για να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, της οποίας το τωρινό αφεντικό επιθυμεί να φύγει.

Ο συγκεκριμένος παράγοντας έχει μεγάλη οικονομική επιφάνεια και έχει σκοπό να επενδύσει πολλά χρήματα για να κάνει την ομάδα πρωταγωνίστρια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εξάλλου, μιλάμε για μια ΠΑΕ με άριστη λειτουργία, καλό υλικό στο αγωνιστικό κομμάτι και μόνιμη παρουσία τα τελευταία χρόνια στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ.

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More