Ποια η ατάκα του Πούτιν για τους Τζιχαντιστές που σαρώνει στο διαδίκτυο

Ποια ήταν η ατάκα του Βλαντιμιρ Πούτιν για τους Τζιχαντιστές που σαρώνει στο διαδίκτυο;

Μια τρομερή δήλωση που αποδίδεται στον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν κάνει τον γύρο του διαδικτύου από χθες. Η συγκεκριμένη δήλωση αν ήταν πραγματική είναι δεδομένο πως θα προκαλούσε παγκόσμιο σάλο δεδομένου και του πολιτικού βεληνεκούς του Ρώσου προέδρου… Δεν είναι όμως και ήδη η δημοσιογράφος που την μετέδωσε έχει ζητήσει συγγνώμη.

Η σκληρή στάση που ο Πούτιν είναι διατεθειμένος να κρατήσει απέναντι στους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους είναι δεδομένη και όλοι περιμένουν τη στιγμή που ο Ρώσος πρόεδρος θα απασφαλίσει.

Μια δημοσιογράφος του έγκυρου κατά τ’ άλλα «Russian Today», ωστόσο, φαίνεται πως δεν μπορεί να περιμένει εκείνη την ώρα και σκέφτηκε να την… επισπεύσει! Έτσι μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter μετέδωσε πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν, κατά την τελευταία συνεδρίαση του στρατιωτικού επιτελείου του μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι τόνισε πως «η συγχώρεση των τρομοκρατών είναι στο χέρι του Θεού, δική μου δουλειά είναι να τους στείλω σ” αυτόν»!

Παράλληλα, η Remi Maalouf το προχώρησε ένα βήμα παραπάνω και πρόσθεσε πως ο Πούτιν αμέσως μετά, πρόσθεσε ότι: «Θα ψάξουμε να τους βρούμε όπου κι αν κρυφτούν. Θα τους βρούμε όπου και να είναι σε ολόκληρο τον πλανήτη και θα τους τιμωρήσουμε»!

Όπως είναι εύκολα κατανοητό αν όντως ο «Τσάρος» της Ρωσίας Βλαντιμιρ Πούτιν είχε κάνει μια τέτοια δήλωση τότε ήδη τα τύμπανα του πολέμου θα ηχούσαν ακόμα πιο δυνατά. Αυτές οι δηλώσεις, ωστόσο, ουδέποτε έγιναν, η δημοσίευση προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Κρεμλίνου και έτσι η ευφάνταστη δημοσιογράφος αναγκάστηκε σε αναδίπλωση και δήλωσε, πάλι μέσω twitter, πως παρασύρθηκε από μια δημοσίευση που είδε στο facebook!

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More