Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πέτα Τη Φριτέζα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 64

Πέτα Τη Φριτέζα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 64 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) του δεύτερου κύκλου  της σειράς του Aντ1 …

Πέτα Τη Φριτέζα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 64

Κι ενώ ο Αντρέας είναι έτοιμος να αναχωρήσει για τη Φλωρεντία, ο φόβος για τα αεροπλάνα τον νικάει και τον επαναπατρισμό του Κίμωνα στο Φτασμένο αναλαμβάνουν τα ξαδέρφια της οργής, Λάκης και Σωκράτης.

Έτσι, οι δύο τελευταίοι ταξιδεύουν στην Ιταλία και καταφέρνουν να τον εντοπίσουν.

Ο Κίμωνας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά συνεχίζει να κρατά εγωιστική στάση και δεν τους κάνει τη χάρη να τους ακολουθήσει. Πέτα Τη Φριτέζα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 64

Ταυτόχρονα, η Αούνα δίνει απίστευτες προσφορές για να αγοράσει όλα τα καλαμάρια που αλιεύονται στο Φτασμένο και ζητάει από τον Αντρέα να χρησιμοποιεί τα ψυγεία της «Λαγουδέρας» για την αποθήκευσή τους.

Εκείνος δέχεται, χωρίς όμως να έχει ιδέα τι στην πραγματικότητα κρύβουν τα καλαμάρια.

Από την άλλη, το «Ροκανίδι» έχει ανοίξει τις πόρτες του υπό τη διεύθυνση του Μένιου, αλλά από την πρώτη μέρα ο γιος της Ζαμπέλας βάζει τη σφραγίδα της κακοδιαχείρισης στο μαγαζί.

Αργότερα, ο Κίμωνας ξεπερνάει το όριο της εξαθλίωσης και ο Λάκης με τον Σωκράτη τού θυμίζουν ποια είναι η οικογένειά του προσπαθώντας να τον πείσουν να τους ακολουθήσει στο Φτασμένο.

Τα προηγούμενα επεισόδια ΕΔΩ

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Πέτα Τη Φριτέζα Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 65, 66, 67, 68

Για την αρχική σελίδα « Πέτα τη φριτέζα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like