Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πέτα Τη Φριτέζα 2ος Κύκλος Γυρίσματα: Σύντομα στην Οθόνη σας

Πέτα Τη Φριτέζα 2ος Κύκλος Γυρίσματα: Η σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μαζί με το ανανεωμένο πρόγραμμα του σταθμού τον Σεπτέμβριο με νέο κύκλο επεισοδίων.

Πέτα Τη Φριτέζα 2ος Κύκλος Γυρίσματα: Σύντομα στην Οθόνη σας

Οι κάτοικοι του Φτασμένου κατάφεραν να κερδίσουν την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού την περασμένη χρονιά και έτσι πήραν πολύ γρήγορα το πράσινο φως και για νέο κύκλο επεισοδίων.

Οι σεναριογράφοι της σειράς, Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτσαράς, ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές, καθώς κάποιοι ήρωες, σύμφωνα με το σενάριο, θα μαςαποχαιρετήσουν, ενώ κάποιοι άλλοι θα προστεθούν φέρνοντας μαζί τους νέες ιστορίες.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, η Νάντια Κοντογιώργη ως Λούνα, η Ιωάννα Ασημακοπούλου ως Πέτρα και η Μαρία Μοσχούρη ωςΠαυλίνα εισβάλλουν στη σειρά. Και οι τρεις νέοι ρόλοι κρύβουν πολλά μυστικά, τα οποία θα φέρουν αναστάτωση στους ήρωες όταν αποκαλυφθούν. Πέτα Τη Φριτέζα 2ος Κύκλος Γυρίσματα

Από την άλλη, η Νεφέλη Κουλούρη (θάλεια) και η Τζένη Μπότση (Φάλον) δεν θα συνεχίσουν, αν και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν η τελευταία θα επιστρέφει αργότερα. Ακόμη, όπως την πρώτη σεζόν, έτσι και φέτος θα δούμε στις οθόνες μας πολλά πρόσωπα να κάνουν γκεστ εμφανίσεις.

Η κλακέτα του νέου σκηνοθέτη της σειράς, Αλέξανδρου Πανταζούδη, για τα γυρίσματα ακούστηκε πριν από λίγες ημέρες.

Για την αρχική σελίδα « Πέτα τη φριτέζα » πατήστε ΕΔΩ

You might also like