Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

“Περίεργο” το μακελειό στην Γαλλία. Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα αμφιλεγόμενο βίντεο που υποστηρίζει ότι οι τζιχαντιστές που σκόρπισαν τον θάνατο στα γραφεία του Charlie Hebdo δεν πυροβόλησαν στο κεφάλι τον αστυνομικό Αχμέτ Μεραμπέτ.

Η ιστοσελίδα MINT PRESS NEWS ισχυρίζεται στην ανάλυση του βίντεο που είδε όλος ο πλανήτης, ότι οι αδελφοί Κουασί δεν εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον μουσουλμάνο αστυνομικό, αλλά ότι η σφαίρα έσκασε δίπλα από το κεφάλι του.

«Θα παρατηρήσετε ότι δεν υπάρχει αίμα πουθενά. Προσέξτε ότι η σφαίρα πέφτει δεξιά από το κεφάλι του αστυνομικού» αναφέρει η αμφιλεγόμενη ιστοσελίδα.

«Αυτό που ξέρουμε είναι ότι ο αστυνομικός δεν πυροβολήθηκε στο κεφάλι από ένα ΑΚ-47, όπως υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης. Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει, απλά σας ζητώ να δείτε το βίντεο και να είστε αντικειμενικοί» προσθέτει.

Παράλληλα, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο τέταρτος ύποπτος της υπόθεσης έφυγε από τη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν από την αιματηρή τραγωδία και βρίσκεται στη Συρία. Επιπλέον, διατείνεται ότι λίγες ημέρες μετά τους πυροβολισμούς, ένας ανώτατος αξιωματούχος της αστυνομίας, υπεύθυνος των ερευνών για το Charlie Hebdo, κατέληξε νεκρός.

You might also like