Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Παύλος Ορκόπουλος: Έρχονται τραγικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»!

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Νέστορας από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατή και τη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά για όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα και τελευταία για τη φετινή σεζόν επεισόδια.

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ο Νέστορας από την επιτυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» μίλησε στο περιοδικό Τηλεθεατή και τη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά για όλα όσα πρόκειται να δούμε στα επόμενα και τελευταία για τη φετινή σεζόν επεισόδια.

Παύλος Ορκόπουλος: Έρχονται τραγικές εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»!

«Αυτός ο ρόλος, ο ρόλος του Νέστορα έχει προεκτάσεις και βάθος. Θέλει να εκφράσει τα πατρικά του αισθήματα και προκύπτει αυτή η σχέση του με τον Θωμά και εκείνος ανταποκρίνεται, τον βλέπει σαν πατέρα. Έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους μια πολύ ουσιαστική και ιδιαίτερη σχέση. Και είναι δολοφόνος του γιου του» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Παύλος Ορκόπουλος.

«Ο Θωμάς αποκτά σχέση με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα του Νέστορα, με τα τρία κορίτσια, τον εγγονό του και τη νύφη του. Τώρα έχουμε γεγονότα και ενδείξεις που ζητούν απαντήσεις και αποδείξεις. Ο Θωμάς είναι αυτός που σκότωσε το γιο του; Τότε είναι αυτός που σκότωσε και το φίλο του και συναγωνιστή του; Τι γίνεται με αυτόν που άφησε την Ελένη νύφη στην εκκλησία, τι γίνεται με αυτόν που η σχέση του με τον Δούκα του έφερε στην κατοχή του κτήμα; Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος; Ο Νέστορας, ο τόσο έμπειρος ταξίαρχος, βρίσκεται σε μεγάλη και διαρκή σύγχυση, έχει χάσει το νου του. Κι όσο περνάει ο καιρός, οι αντιφάσεις πολλαπλασιάζονται. Τα γεγονότα και οι πληροφορίες αντιμάχονται η μία την άλλη και οι ενδείξεις καταλήγουν στον Θωμά Κυπραίο.

Πλέον τον διώχνουν όλοι και η συνείδηση του Νέστορα, άγρυπνη, ζητά δικαιοσύνη.

Εγώ εμβαθύνω στο ρόλο και λέω ότι ο Νέστορας δεν θέλει να εκδικηθεί κάποιον που σκότωσε τον γιο του και τον φίλο του. Νιώθει τον πόνο όλων των ανθρώπων, πατεράδων και μανάδων, που έδωσαν το αίμα τους για μια πατρίδα, για μια δίκαιη κοινωνία χωρίς κατακτητές. Ο Θωμάς υπήρξε προδότης, με την προτροπή του Γερμανού φασίστα κατακτητή. Αισθάνεται ο Νέστορας ότι πρέπει όπως και η κοινωνία – είναι απαίτηση της να αποκαλύπτει και να τιμωρεί τους προδότες. Η κοινωνία ξέρει ότι ανιδιοτελείς συνάνθρωποι πάλεψαν για πανανθρώπινα ιδανικά και δεν είναι στη ζωή και κάποιοι που πρόδωσαν παρέμειναν ζώντας πλουσιοπάροχα. Κι εδώ η ιστορία μας είναι επίκαιρη. Γι’ αυτό και συγκινεί ακόμα και σήμερα.

Σας εκφράζουν οι τηλεθεατές αυτές τις ανησυχίες; Ταυτίζονται;

Στο δρόμο φωνάζουν, «Τι θα γίνει, δεν θα τον σκοτώσεις;». Είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει, λες και είναι δικό τους πρόβλημα. Ξέρετε τι σκέφτομαι; Αφορά πάρα πολύ το σήμερα. Ξέρουμε ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων, έτσι σκέφτονται, πέρα από τις πολιτικές διαφορές τους, βλέπουμε ότι σε αυτά τα απάνθρωπα, αντικοινωνικά και εγκληματικά ένστικτα κάποιοι επενδύουν, δηλητηριάζοντας ακόμα και νέους ανθρώπους που τους ακολουθούν και τους πριμοδοτούν με την ψήφο τους, ώστε να εκπροσωπούνται στη Βουλή. Οι πράξεις τους είναι γνωστές και η κοινωνία απαιτεί την καταδίκη τους. Και σύντομα. Σε βαθμό που εγώ, για να ερμηνεύσω τον ρόλο, σκέφτομαι και νιώθω ότι έχω συγγένεια με τη Μάγδα Φύσσα. Και να με συγχωρεί… Αλλά από εκεί αντλώ, από τον πόνο της για δικαιοσύνη.

Πως άραγε θα καταλήξει αυτή η ιστορία;

Δεν ξέρω που θα καταλήξει η ιστορία, αλλά ότι και να δρομολογηθεί, όπως και να καταλήξει η σχέση του με τον Θωμά Κυπραίο, θα αφήσει ισχυρά και ανεξίτηλα τα αποτυπώματα της στην ψυχή του Νέστορα και θα είναι ένα ακόμα τεράστιο βάρος σε αυτά που έχει βιώσει και σέρνει. Έχουμε να δούμε πράγματα πολύ τραγικά. Πολλά και δύσκολα.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More