Serfare.com
Take a fresh look at your lifestyle.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 Παρθένα ζωή ….

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96

Η Ζωή δεν θα δεχτεί τη συμβουλή του Μάρκου, να κρατήσει κρυφή την πατρότητα του Άρη και θα τσακωθεί μαζί του. Την ίδια στιγμή ο γιατρός της Μαρίνας, θα αποτρέπει τον Άρη από το να ζητήσει διαζύγιο. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Η Μαρίνα θα περάσει στην αντεπίθεση, γεμίζοντας τον μ’ ενοχές, με αποτέλεσμα ο Άρης να ζητά απ’ την Ζωή να αραιώσουν τις επαφές τους. Η Σοφία διαπιστώνει μ’ ανησυχία το ενδιαφέρον της για τον Μάρκο, ενώ ο Τάσος την ρωτά αν είναι σίγουρη για τον γάμο τους. Ο Μάρκος αποφασίζει να εγκαταλείψει την κοινή προσπάθεια με τον Βίκτωρα να κρατήσουν μυστική την πατρότητα κι ο Βίκτωρας του αποκαλύπτει τον δεσμό της Ζωής και του Άρη.

Η Ζωή είναι σ’ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δέχεται την παρηγοριά του Παύλου, κάτι που βλέπει ο Άρης και το παρεξηγεί. Ο Άρης με αφορμή την δουλειά, τσακώνεται με τον Παύλο και τον ωθεί σε παραίτηση. Ο Άρης βγάζει όλη του την ζήλεια πάνω στην Ζωή και εκείνη έχει μια αναπάντεχη αντίδραση..

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 97

Η Ζωή και ο Άρης θα μαλώσουν με αφορμή την παραίτηση του Παύλου, ενώ το συμβάν θα το μάθει και η Κατερίνα που θα δηλώσει κι εκείνη παραίτηση. Η Μαρίνα βλέπει πως ο Άρης χάνει τον έλεγχο εξαιτίας του έρωτα του για τη Ζωή κι αποφασίζει ν’αλλάξει τακτική προσπαθώντας να του γίνει απαραίτητη.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Ο Μάρκος αναγκάζει την Ζωή να παραδεχτεί τον έρωτα της για τον Άρη και της προτείνει να φύγει μαζί του στο εξωτερικό, για να ηρεμήσουν τα πράγματα. Με προτροπή της Μαρίνας, ο Άρης ζητάει συγγνώμη απ’ τον Παύλο, ο οποίος δεν πείθεται για την μεταμέλεια του Άρη.

Ο Διονύσης συνεχίζει να στέλνει μηνύματα στην Τέση ως Ελληνο-ιταλός ατζέντης ενώ η Κική και η Φοίβη τον προετοιμάζουν για μια συνέντευξη. Ο Μάρκος λέει στην Σοφία για την πρόταση που έκανε στην Ζωή να φύγει μαζί του κι εκείνη γίνεται έξαλλη. Όμως σύντομα κι εκείνη θα ανακαλύψει το μεγάλο μυστικό της Ζωής και του Άρη… Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 98

Η Σοφία είναι σε κατάσταση σοκ αφού ανακαλύπτει την αλήθεια για την πατρότητα του Άρη κι πως συναντιούνται στα κρυφά με τη Ζωή. Ο Παύλος δε θα δεχτεί την πρόσκληση του Μάρκου για την Αμερική. Σε οικογενειακό συμβούλιο με τη Σοφία και τη Ζωή ο Μάρκος επαναφέρει την πρόταση του εξωτερικού.

Η Ζωή πλέον το σκέφτεται σοβαρά, αλλά η Σοφία είναι ανένδοτη. Ο Άρης ζητάει από την Κατερίνα να γυρίσει πίσω κι αυτή του λέει πως θα το κάνει μόνο αν τα ξαναβρεί πραγματικά με τον Παύλο και τον πείσει να γυρίσει στην Τράβελφαν.

Η Χρυσάνθη αποφασίζει να συγχωρήσει το Διονύση για την κλοπή του ταμείου ενώ η Μπούντρου αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στις ετοιμασίες του γάμου. Η Μαρίνα σε μια κίνηση αιφνιδιασμού φέρνει στο σπίτι τον παπα-Λάζαρο και τη Βασιλική για να συζητήσουν το θέμα της αναδοχής. Η Ζωή ζητάει από τον Άρη να μιλήσουν και του λέει την απόφασή της να φύγει, προκαλώντας έτσι την οργή του… Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 99

Ο Άρης θα γίνει έξαλλος με την πρόθεση της Ζωής να πάει στην Αμερική και θα τα βάλει με το Μάρκο. Η Μαρίνα «τυχαία» αναφέρει στη Ζωή ότι είναι θέμα χρόνου να υιοθετήσουν κι αυτοί ένα παιδάκι. Ο Παύλος γυρνάει στην εταιρεία κι ο Άρης τον ψαρεύει για την απόφαση της Ζωής. Τον παρακαλεί αφού την αγαπάει να την πείσει κι εκείνος να μείνει.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Την κουβέντα τους ακούει η Ζωή που εξαγριώνεται. Ο Απόστολος προσπαθεί ανεπιτυχώς να μεταφέρει την πρόταση του Βίκτωρα στον Άρη για συνεργασία με τον Κινέζο τουριστικό πράκτορα. Η συνέντευξη του Διονύση βγαίνει στο διαδίκτυο με επιτυχία.

Η Κική και η Φοίβη σκέφτονται σοβαρά να τον μανατζάρουν, σε μια καριέρα μοντέλου. Ο Άρης και η Ζωή έχουν έναν πολύ έντονο καυγά και εκείνη του ανακοινώνει ότι η απόφασή της να φύγει είναι οριστική. Ο Άρης τρελαίνεται και της δείχνει ένα άλλο πρόσωπο που σοκάρει τη Ζωή. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 96, 97, 98, 99, 100

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 100

Ο Άρης θα βρεθεί μετανιωμένος που απείλησε την Ζωή, να διεκδικήσει το παιδί τους δικαστικά. Όμως η Ζωή γίνεται έξαλλη μαζί του και αποφασίζει να κρατήσει την σχέση τους σε τυπικό επίπεδο. Παράλληλα ο Τάσος υποψιάζεται ότι η οικογένεια Καλογιάννη, κρύβεται πίσω απ’ το τροχαίο της Ζωής αλλά και το θάνατο του Γεράσιμου Καψή. Η Χρυσάνθη πείθει τη Μπούντρου να της δείξει μια μυστική συνταγή από ένα πολίτικο γλυκό όμως η κατάληξη είναι ένας τρικούβερτος καβγάς.

Ο Παύλος ανακαλύπτει ότι ο ατζέντης, που στέλνει μηνύματα στην Τέση, είναι ο Διονύσης και προσπαθεί να τον συνετίσει. Η Σοφία κι ο Μάρκος συναντούν τον Άρη κρυφά απ’ τη Ζωή, με σκοπό να μάθουν τις προθέσεις του απέναντι στην κόρη τους. Όμως η συνάντηση τους θα έχει δυσάρεστη κατάληξη ενώ ο Παύλος θα ανακαλύψει τυχαία το μεγάλο μυστικό της Ζωής και του Άρη και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του….

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104, 105

Για την αρχική σελίδα « Παρθένα Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More