Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του Ant1 Παρθένα ζωή ….

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104 Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101

Ο Παύλος θα μάθει για την πατρότητα του Άρη και θα γίνει έξαλλος μαζί τους επειδή δε του το είπανε.

Ο Μάρκος θα αποκαλύψει στον Άρη όλη την ιστορία για την εγκυμοσύνη της Σάρας. Ο Άρης εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν ευθύνεται εκείνος για αυτό που της συνέβη. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Η Μαρίνα και ο Άρης δέχονται την επίσκεψη του γιατρού Αβραμίδη που επιβεβαιώνει την ικανότητα της Μαρίνας να μεγαλώσει ένα παιδί. Ο Μάρκος με τη Σοφία περνάνε μια διαφορετική μέρα, προετοιμάζοντας τον γάμο της Σοφίας.

Ο Βίκτωρας δέχεται απειλές από τους «επενδυτές» πως αν δεν ξεκινήσει το ξέπλυμα των χρημάτων θέτει σε κίνδυνο τη ζωή της κόρης του.

Ο Τάσος κάνει μια διερευνητική κουβέντα με τη Μαρίνα θέλοντας να μάθει αν εμπλέκεται στην υπόθεση της παράνομης υιοθεσίας του παιδιού της Ζωής.

Ο Παύλος συγκρούεται πολύ έντονα με τον Άρη για το θέμα της πατρότητας, και υποψιάζεται πως εκείνος και η Ζωή του κρύβουν και κάτι περισσότερο…

Στο επόμενο επεισόδιο η Ζωή κι ο Άρης θα καταφέρουν να πείσουν τον Παύλο πως δεν τρέχει τίποτα περισσότερο μεταξύ τους.

Η Μαρίνα ενημερώνει το Βίκτωρα για το στρίμωγμα του Τάσου και αντιλαμβάνονται πως ο Τάσος Αυγερινός τους έχει γίνει βραχνάς.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 102

H Ζωή κι ο Άρης θα καταφέρουν να πείσουν τον Παύλο πως δεν τρέχει κάτι περισσότερο μεταξύ των δύο.

Η Μαρίνα θα ενημερώσει το Βίκτωρα για το στρίμωγμα του Τάσου και αντιλαμβάνονται πως ο Τάσος Αυγερινός τους έχει γίνει βραχνάς.

O Mάρκος και η Σοφία αφήνονται σε ένα παθιασμένο φιλί, γεγονός που προκαλεί μεγάλη ταραχή στη Σοφία. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Και οι δυο τους αντιλαμβάνονται πως τα παλιά τους συναισθήματα έχουν ξυπνήσει.

Η Ζωή προσπαθεί να κατευνάσει την οργή του Παύλου, που της εξομολογείται ότι η πατρότητα του Άρη βάζει ταφόπλακα στις δικές του προσδοκίες.

Ο Άρης ανακοινώνει στη Μαρίνα πως δε θα συνεχίσουν τις διαδικασίες για αναδοχή. Η Τέση έχει θυμώσει πάρα πολύ με τον Διονύση που προσπαθεί μάταια να την προσεγγίσει και να της ζητήσει συγγνώμη.

Η Μαρίνα ετοιμάζει μια έκπληξη για τον Άρη. Κλείνει ένα ταξίδι στο Παρίσι, μια μαγική βραδιά μόνο για τους δυο τους θέλοντας να δείξει στη Ζωή πως σ’αυτήν την αναμέτρηση θα βγει χαμένη.

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Άρης άδικα προσπαθεί να αποφύγει, την έκπληξη της Μαρίνας, για ένα ρομαντικό βράδυ στο Παρίσι, ενώ η Ζωή προσπαθεί να πνίξει την ζήλια της. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 103

O Άρης άδικα προσπαθεί να αποφύγει, την έκπληξη που του ετοίμασε η Μαρίνα, για μια ρομαντική βραδιά στο Παρίσι.

Η Ζωή προσπαθεί να πνίξει την ζήλια της. Το παλιό πάθος ανάμεσα στην Σοφία και τον Μάρκο ξυπνάει και οι αμφιβολίες για τον επερχόμενο γάμο με τον Τάσο αρχίζουν να χτυπούν την πόρτα της Σοφίας.

Μια μεγάλη φιλία γεννιέται ανάμεσα στην Χρυσάνθη και την Μπούντρου, ενώ ο Διονύσης βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο, για να ξανακερδίσει την Τέση.

Ο Άρης καταφέρνει να ματαιώσει το ταξίδι στο Παρίσι, αλλά η Μαρίνα τον αναγκάζει σε Athens by night, φροντίζοντας να ποστάρει στα σόσιαλ, τα μέρη που διασκεδάζει με τον Άρη, συνεχίζοντας να προκαλεί την ζήλεια της Ζωής. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

Τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο Παύλος και η Ζωή έχουν ένα ιδιαίτερο τηλεφώνημα, η Σοφία σκέφτεται να διαλύσει τον γάμο, κάποιος άγνωστος παρακολουθεί τη Μαρίνα, ενώ ένα κομμάτι φανουρόπιτας, δείχνει στη Ζωή με ποιον θα καταλήξει. Ποιον άραγε; Τον Άρη ή τον Παύλο;

Στο επόμενο επεισόδιο θα δούμε πως ο Άρης και η Ζωή περνάνε μια όμορφη μέρα κάνοντας πικ νικ. Ο Μάρκος δε νιώθει όμορφα για την παρεξήγηση με τη Ράνια όμως η Σοφία είναι έξαλλη μαζί του και δεν δέχεται εξηγήσεις.

Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 104

ο Άρης και η Ζωή θα περάσουν μια πανέμορφη ημέρα κάνοντας πικ νικ. Ο Μάρκος θα νιώσει πολύ άσχημα για την παρεξήγηση με τη Ράνια όμως η Σοφία γίνεται έξαλλη μαζί του και δε θα δεχτεί εξηγήσεις.

Η Μαρίνα συνειδητοποιεί ότι λείπει ο Άρης από την εταιρεία και αρχίζει να τον ψάχνει.

Ο Βίκτωρας στο μεταξύ προσπαθεί να εξομαλύνει τα πράγματα με τους επενδυτές. Η Μαρίνα ακούει τον Παύλο να εξομολογείται στη Ράνια ότι χθες ένιωσε ξεκάθαρα πως εκείνος και η Ζωή δεν έχουν τελειώσει. Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 101, 102, 103, 104

H Χρυσάνθη υποψιάζεται πως η Σοφία έχει συναισθήματα για το Μάρκο. Αποφασίζει να πάει να τον βρει και να του ζητήσει να μείνει μακριά από την κόρη της. Εκείνος όμως αντεπιτίθεται λέγοντας της πως ξέρει το μεγάλο της μυστικό.

Εκείνη είχε πάρει τα λεφτά του Γιαννάτου, διαβεβαιώνοντάς τον πως η Σοφία θα τερματίσει την εγκυμοσύνη της. Η Μαρίνα εντοπίζει το πού βρίσκεται ο Άρης και η Ζωή αλλά προτού τους ανακαλύψει δέχεται μια απρόσμενη επίθεση.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παρθένα Ζωή – Επεισόδιο 105, 106, 107, 108, 109, 110

Για την αρχική σελίδα « Παρθένα Ζωή » πατήστε ΕΔΩ

You might also like