Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παρουσιάστε – Ηθοποιοί – Υπόθεση: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1

Παρουσιάστε – Ηθοποιοί – Υπόθεση: Μία νέα, φιλόδοξη κωμική σειρά με τίτλο Παρουσιάστε έρχεται τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πρόγραμ­μα του ΑΝΤ1, με τον Γιάννη Μπέζο σε ρόλο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

Παρουσιάστε – Ηθοποιοί – Υπόθεση: Οι πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1

Το περιοδικό «ΜΥtν» παρουσιάζει, για πρώτη φορά, την υπόθεση και τους ηθοποιούς που στελεχώνουν το καστ.

O ΑΝΤ1 εντάσσει στο πρόγραμμα του για την τηλεοπτική σεζόν 2020-2021 τη νέα κωμική σειρά «Παρουσιάστε!», η οποία έχει ως κεντρικό θέμα τον στρατό. Το σενάριο της υπογράφει ο Μά­κης Πιτταράς, ενώ την καρέκλα του σκηνοθέτη μοιράζονται ο Γιάννης Μπέζος και ο Μιχάλης Βογιατζάκης. Όσον αφορά το πρωταγωνιστι­κό καστ, πέρα από τον Γιάννη Μπέζο, στη σειρά θα δούμε τους Μανώλη Μαυροματάκη, Λένα Ουζουνίδου, Βαλέρια Κουρούπη, Βασιλι­κή Τρουφάκου, Σταύρο Μαρκάλα, Ελεάνα Καυκαλά, Κυριάκο Σαλή, Βίκτωρα Πέτσα, Μάνο Καζαμία, Ιωάννη Απέργη, Αλέξη Βιδαλάκη, Μάριο Δερβιτσιώτη, Γιώργο Ζυγούρη, Ηρακλή Κωστάκη, Θάλεια Σταματέλου. Ακόμη, τον ρόλο του ταξίαρχου κρατάει ο Θοδωρής Κατσαφάδος.

Τα γυρίσματα της σειράς έχουν αρχίσει από τη Δευτέρα 3 Αυ­γούστου και έκτοτε γίνονται με εντατικούς ρυθμούς σε πλατό και φυσικούς χώρους, προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τον Σεπτέμβριο, οπό­τε προγραμματίζεται η πρεμιέρα. Το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό θα δίνεται δύο φορές την εβδομάδα.

Η ιστορία

Η ιστορία εξελίσσεται σε δύο στρατόπεδα σε παραμεθόριο περιοχή. Οι δύο διοικητές τους βρίσκονται στη μέση μιας μάχης για μία γυναίκα, ενώ αυτή γίνεται ακόμα πιο έντονη για τη θέση του ταξίαρχου. Ο ένας, ο Γού­λας (Γιάννης Μπέζος), είναι σκληροπυρηνικός και έχει τα πάντα στην πέ­να. Ο άλλος, ο Σκορδάς (Μανώλης Μαυροματάκης), είναι πιο χαλαρός. Παρουσιάστε – Ηθοποιοί – Υπόθεση

Τι θα συμβεί όταν ένα στρατόπεδο γεμάτο σκληρά εκπαιδευμένους κομάντος θα πρέπει να συνυπάρξει, λόγω συγχώνευσης για λόγους οικονομίας, με ένα άλ­λο που ο πιο… σκληρός φαντάρος έχει τη μητέρα του απέξω σταθμευ­μένη με ένα τροχόσπιτο; Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα, με τις πε­ριπέτειες των ηρώων στα… χακί να χαρίζουν άφθονο γέλιο στους τη­λεθεατές.

You might also like