Παρουσιάστε – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παρουσιάστε του ANT1 …

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 13

Η φήμη του στρατοπέδου είναι στα τάρταρα μετά το φιάσκο με τις κριτικές στο STRAVADIGO κι ο Γούλας καλεί όλα τα στρατιωτικά περιοδικά της επικράτειας για φωτορεπορτάζ μπας και αλλάξει την δημόσια εικόνα τους. Κανένας όμως δεν ενδιαφέρεται. Η τύχη τους αλλάζει όταν η Βαρκάρη μπαγλαρώνει έναν άγνωστο με κάμερα ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι σκηνοθέτης που ψάχνει τοποθεσίες για την επόμενή ταινία του με θέμα τον ελληνικό στρατό. Οι διοικητές αρπάζουν την ευκαιρία και τον πείθουν να την γυρίσει στο δικό τους στρατόπεδο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Και ενώ όλοι θα περάσουν από δοκιμαστικό για έναν ρόλο στη ταινία, ο σκηνοθέτης έχει μάτια μόνο για τον Μέγα. Κάτι του θυμίζει. Και το “κινηματογραφικό” παρελθόν του δεκανέα επιστρέφει να τον στοιχειώσει. Την ίδια ώρα η Φραντζέσκα με τον Φίλη προσπαθούν να γυρίσουν ένα κακόγουστο διαφημιστικό για το μαγαζί ενώ η Φραντζέσκα συνειδητοποιεί ότι έχει συναισθήματα για τον Καρυπίδη.

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 14

Τα γυρίσματα ξεκινούν κι οι δύο διοικητές βρήκανε τον απόλυτο σταρ: τον Αλέξανδρο Μαροζά γνωστό σε εμάς ως Αλέξανδρο Μέγα. Εκείνος όμως παλιότερα ήταν το παιδί-θαύμα ταινιών καράτε με δολοφονικό κουντεπιέ και πολεμική κραυγή. Μόνο που τώρα η πολεμική κραυγή του μοιάζει με κοριτσίστικο ουρλιαχτό κι ο Μέγας παθαίνει πατατράκ στα γυρίσματα και όλες οι κακές μνήμες από την άνοδο και την πτώση του Αλέξανδρου Μαροζά επιστρέφουν με μένος. Κι όσο εκείνος καταρρέει οι διοικητές τσακώνονται για τον αντικαταστάτη πρωταγωνιστή της ταινίας. Ο Καρυπίδης και η Φραντζέσκα παίρνουν ρόλους. Τι συναισθήματα θα τους βγάλει το “κινηματογραφικό” τους ρομάντζο; Κι ενώ τα περιπετειώδη γυρίσματα οδεύουν προς το τέλος, μια αποκάλυψη που αφορά τον σκηνοθέτη έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω.

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 15

Όλοι ετοιμάζονται για το πολυαναμενόμενο επισκεπτήριο. Αλλά ο τυφώνας που έχει πλημμυρίσει την γύρω περιοχή αποκλείοντας το στρατόπεδο από οδική πρόσβαση έχει άλλα σχέδια. Οπότε τα μαγειρευτά των μαμάδων θα πρέπει να περιμένουν. Όταν ο τυφώνας Διαμαντής φτάσει μαινόμενος στο στρατόπεδο, οι φαντάροι κι οι στρατιωτικοί εγκλωβίζονται κι αναγκάζονται να την βγάλουν μαζί, θέλουν δε θέλουν, μέχρι να περάσει η θύελλα. Ο Σκορδάς, αμπαρωμένος με την Ναταλία και τον Μαργαρώνη, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει επιτέλους το προβληματικό αυτό “τρίγωνο”, προς αμηχανία όλων. Βαρκάρη και Μέγας κρύβονται στον θάλαμο κι ο Μέγας έχει “πονηρές” ιδέες — αλλά η Καψάλη που έχει αποκοιμηθεί εκεί τους αλλάζει πλάνα. Την ίδια ώρα, ο Έλτον απειλεί να ξεμπροστιάσει την τσιμπημένη Γλυκερία στον ανήξερο Γούλα αν εκείνη δεν του κάνει συγκεκριμένες “χάρες”. Παρουσιάστε – Επεισόδιο 13, 14, 15, 16

Παρουσιάστε – Επεισόδιο 16

Ο τυφώνας καλά κρατεί κι όλοι είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στο στρατόπεδο με παρέα τον χειρότερό τους εφιάλτη. Γλυκερία και Γούλας έχουν μείνει μόνοι μετά την βόμβα που άφησε ο Έλτον για τα κρυφά της συναισθήματα, ενώ εκείνος αγνοείται στην αναζήτησή του για την τοποθεσία της χαλασμένης γεννήτριας. Η Ναταλία προσπαθεί να δικαιολογήσει την “λίστα” που έφτιαξε με τα καλά και τα κακά του Σκορδά κι ανοίγει διπλό μέτωπο με τον ζηλιάρη γιο της και το θιγμένο της “αμόρε”. Αλλά ένα μήνυμα απ’ τον έξω κόσμο θα αλλάξει εντελώς τις ισορροπίες. Ο ανασφαλής Καρυπίδης παλεύει να μην πιέσει άλλο την Φραντζέσκα, αλλά οι παρεμβάσεις του Φίλη που την έχει δει “προξενήτρα” δεν βοηθούν καθόλου. Την ίδια ώρα, ο Πανδής βγάζει τα καταπιεσμένα εσώψυχά του στον Ταξίαρχο ενώ ο Δαλέκας κι ο Αντύπας εξορμούν μες στον τυφώνα για να βρουν φάρμακο για τον δηλητηριασμένο Παπανίδη.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παρουσιάστε – Επεισόδιο 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « Παρουσιάστε » πατήστε ΕΔΩ

Leave a comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More