Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια: Όλα όσα θα δούμε την νέα σεζόν!

Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια: Η μεσαιωνική κωμωδία «Παραμύθι… αλλιώς» άργησε να βγει στον αέρα και παρόλο που ήταν μια από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της προηγούμενης σεζόν, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των τηλεθεατών. Ωστόσο, οι υπεύθυνοι του ALPHA δεν εγκαταλείπουν τη… μάχη και έτσι τον ερχόμενο Οκτώβρη τη βγάζουν ξανά στον αέρα με οκτώ ολοκαίνουρια επεισόδια.

Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια

Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια: Όλα όσα θα δούμε την νέα σεζόν!

Στο τελευταίο επεισόδιο είχαμε δει την πριγκίπισσα Ελισαβέτα να ψάχνει τον αιχμάλωτο-αγαπημένο της. Την ίδια ώρα, οι στρατιώτες του λοχία ψάχνουν μέσα στο δάσος τον χτυπημένο και αιμόφυρτο πρώην αιχμάλωτο της Ελισάβετας. Κι ενώ είναι έτοιμοι να τον πιάσουν, δύο χέρια εμφανίζονται και τον παίρνουν μακριά. Η αναζήτηση του τραυματία από τη μεριά του παλατιού συνεχίζεται, μέχρι που ο λοχίας φτάνει και στην πόρτα της καλύβας του μάγου Κορνήλιου. Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια

Στα νέα επεισόδια λοιπόν που ακολουθούν, ο λοχίας Γουλιέλμος έχοντας ψάξει όλο το δάσος και κάθε σπίτι στο χωριό, καταλήγει στην καλύβα του μάγου Κορνήλιου. Οταν δεν τον βρίσκει ούτε εκεί, φεύγει θυμωμένος αγνοώντας πόσο κοντά βρέθηκε στο δραπέτη.

Την ίδια ώρα, στο παλάτι, η πριγκίπισσα Ελισαβέτα περιμένει πώς και πώς την επιστροφή του καλού της κι ονειρεύεται στιγμές αγάπης κι ευτυχίας μαζί του και οργανώνει τον πριγκιπικό τους γάμο. Η πριγκίπισσα Αικατερίνη μαθαίνει περισσότερες λεπτομέρειες για τον Βαρνάβα και για το βράδυ που οι γονείς της εισέβαλαν στο παλάτι και πήραν το θρόνο από τον νόμιμο και καλό βασιλιά:

Αυτό το παλάτι στην πραγματικότητα δεν είναι δικό σας. Πριν από πολλά χρόνια είχε άλλο βασιλιά, άλλη βασίλισσα και άλλο καθεστώς. Τους σκότωσε η μητέρα σου. Αυτή η βασίλισσα είχε δύο παιδιά: Την πριγκίπισσα Ελένη και τον πρίγκιπα Βαρνάβα. Τους σκότωσαν κι αυτούς. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε, γιατί ο πρίγκιπας Βαρνάβας βρέθηκε! Ο άγνωστος που αγαπάς είναι ο πρίγκιπας Βαρνάβας», καταλήγει.

Η πριγκίπισσα Ελισαβέτα έχει ακούσει ότι η αδελφή της είναι ερωτευμένη με τον άντρα που είναι και η ίδια και από τα νεύρα της ε ψάχνει την ιδανική τιμωρία γι’ αυτήν. Ταυτόχρονα, η πριγκίπισσα Αικατερίνη συζητά με την Ασπασία και ψάχνει να βρει τρόπο να το σκάσει και να πάει να βρει τον Βαρνάβα, ενώ ο βασιλιάς Ιάκωβος μεταμφιεσμένος σε χωρικό, το σκάει από το παλάτι. Ο βασιλιάς Ιάκωβος και η πριγκίπισσα Αικατερίνη επιστρέφουν στο παλάτι και δικαιολογούν την απουσία τους λέγοντας πως είχαν πάει μια βόλτα παρέα. Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια

Η πριγκίπισσα Ελισαβέτα τού; μαρτυρά το κακό που παραλίγο να βρει την Ασπασία. Η Αικατερίνη ανακαλύπτει ότι η αδελφή τη; έχει κλείσει την έμπιστή τη; σε κελί και σκοπεύει να τη δικάσει. Αργότερα, ο λοχίας Γουλιέλμος στέλνει και πάλι στρατιώτε; στο χωριό να βρουν τον Βαρνάβα, ενώ δεν αργεί να μάθει τις προθέσεις της Βεατρίκης γι’ αυτόν και αποφασίζει να φύγει μακριά. Στην ταβέρνα, οι απόγονοι καταστρώνουν σχέδια για να πάρουν πίσω το Βασίλειο. Παραμύθι Αλλιώς νέα επεισόδια

Στο παλάτι, η πριγκίπισσα Ελισαβέτα και η βασίλισσα Βεατρίκη τα χάνουν μαθαίνοντας τα νέα της επιστροφής του πρίγκιπα Βαρνάβα και σκέφτονται πώς θα τον σκοτώσουν. Ταυτόχρονα, ο βασιλιάε Ιάκωβος φυγαδεύει την Ασπασία από το παλάτι, π οποία πηγαίνει στο κρησφύγετο των απογόνων και τους προειδοποιεί για τον πόλεμο που έρχεται. Ενα μεγάλο σχέδιο ώστε να πάει το Βασίλειο στουε νόμιμους διαδόχους του βρίσκεται σε εξέλιξη..

You might also like