Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Δύσκολα τα πράγματα για την Αμαλία

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Δύσκολα τα πράγματα για την Αμαλία, αφού δέχεται συνεχώς πιέσεις από τον πατέρα και τη θεία της να παντρευτεί τον Πάρη. Αυτό το συνοικέσιο θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς της Βικτώριας, η οποία θέλει να κλείσει το στόμα του Αποστόλη. Από ότι φαίνεται, όμως, θα αποδειχθεί δύσκολο εγχείρημα, αφού η Αμαλία δε θέλει ούτε να βλέπει τον Πάρη.

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ SPOILER: Δύσκολα τα πράγματα για την Αμαλία

Η Βικτώρια κι ο Χριστόφορος πιέζουν, ωστόσο, την Αμαλία να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Πάρη και την οικογένειά του, αλλά εκείνη δε θέλει να φάει μαζί με τον άντρα που την κακοποίησε και αποπειράθηκε να βιάσει. Ο μόνος άντρας που θέλει η Αμαλία να υπάρχει στη ζωή της είναι ο Ντίνος, με τον οποίο είναι βαθιά ερωτευμένη!

Η Αμαλία απαιτεί από τον Πάρη να πει στους γονείς του ότι ο γάμος δε θα γίνει κι ότι οι αρραβώνες διαλύονται, αλλά εκείνος αρνείται. Η ανατροπή, όμως, δε θα αργήσει να γίνει, αφού ο Πάρης τελείως αναπάντεχα ανακοινώνει στους γονείς του ότι θέλει να διαλύσει τον αρραβώνα του με την Αμαλία.

Ο Αποστόλης εξοργίζεται από αυτήν την απαίτηση και σύντομα θα τα βάλει με τη Βικτώρια. Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου κι οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές!

Για την αρχική σελίδα « Ο Παράδεισος των κυριών  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like