Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Πανθέοι spoiler: Η Μάρμω ζητά εξηγήσεις απο τον Κίτσο

Πανθέοι spoiler: Η Μάρμω, για μια ακόμα φορά, καθησυχάζει τον Ανδρέα πως είναι ευτυχισμένη μαζί του, ενώ η Μερόπη δεν κρύβει την ανησυχία της για τη συνεργασία του γιου της με τον αδελφό της, τον Στάθη. Η συνάντηση του Μαρμάρη και του Ισίδωρου με τον Οικονόμου αναβάλλεται.

Πανθέοι spoiler: Η Μάρμω ζητά εξηγήσεις απο τον Κίτσο

Στο μεταξύ, ο Τέλης προσπαθεί να συνετίσει το φίλο του: «Κίτσο, κρατήσου μακριά από τη γυναίκα του θείου σου. Είναι ο δεύτερος πατέρας σου! Τι πας να κάνεις: Θα τον διαλύσεις και θα διαλυθείς…. Από τη μεριά του, ο Κίτσος κάνει ό,τι μπορεί για να αποφύγει τη Μάρμω, όμως είναι πάνω από τις δυνάμεις του. Η Χρυσοστόμη κάνει τα πάντα για να διώξει τη Μιρέλλα από το Γραμματικό, εκείνη όμως περνά στην αντεπίθεση.

Ο Ισίδωρος μοιράζεται με τον Φάνη τις υποψίες του, πως ήταν τα οικογενειακά τους μυστικά που οδήγησαν στο θάνατο το συμβολαιογράφο Οικονόμου. Η Μίνα εξηγεί στη Μάρμω πως η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Κίτσου κρύβει έρωτα. Ο Ισίδωρος επιχειρεί να στριμώξει τη Χρυσοστόμη για να πάρει απαντήσεις για το παρελθόν των Πανθέων, ενώ η Μάρμα αποφασίζει να αντιμετωπίσει τον Κίτσο.

Η αθηναϊκή ελίτ καταφθάνει στο ξενοδοχείο της Νίνας, όμως η λαμπερή βραδιά επιφυλάσσει εκπλήξεις για πολλούς: Ο Θωμάς απογοητεύεται όταν βλέπει τη Λιάνα να συνοδεύεται από τον Γαζή, ενώ ο Στάθης συνειδητοποιεί ότι η γυναίκα που έσωσε, η Αλέκα, είναι η κόρη του Ιορδάνη, τον οποίο… εκβιάζει! Ο Μαρμάρης εντοπίζει στους καλεσμένους την Πέλλα και προσπαθεί να την αποφεύγει, ενώ, λίγο πριν βγάλει το λόγο του ο Ανδρέας, εισβάλλει στην αίθουσα ο Κίτσος.

Για την αρχική σελίδα « Οι Πανθέοι  » πατήστε ΕΔΩ

You might also like