Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Σε ένα σκηνικό εγκληματικών γεγονότων, ο Δημήτρης ανακαλύπτει στοιχεία που συνδέονται με τη δολοφονία της αδελφής του Σταύρου. Ο Σταύρος, πυροδοτημένος από τον πόνο και τη θέληση για εκδίκηση, γίνεται απρόβλεπτος και βρίσκεται συχνά σε αντιπαράθεση με την Αγγελική. Παράλληλα, εντάσεις ανακύπτουν μεταξύ των υπολοίπων χαρακτήρων λόγω προσωπικών διαφορών, χρεών και ζηλοτυπιών. Ενώ το παρελθόν επιστρέφει με μια παλαιότερη υπόθεση που συνδέεται με την έρευνα για το έγκλημα, η Άννα απαχθεί και βρίσκεται σε ένα μακάβριο παιχνίδι επιβίωσης σε ένα υπόγειο, όπου οι απαγωγείς της θέλουν τους κρατούμενους να αντιμετωπίσουν τον χειρότερο εφιάλτη τους. Ο Δημήτρης, με την υποστήριξη των φίλων του, αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αναζήτηση για να την σώσει, ενώ η πραγματικότητα μέσα στο υπόγειο καθίσταται όλο και πιο βίαιη και τραυματική. Η εμφάνιση ενός ρεπόρτερ αλλάζει την πορεία των γεγονότων, καθώς η Άννα βρίσκει έναν σύμμαχο στην προσπάθειά της για δραπέτευση.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 7

Η ανακάλυψη που έκανε ο Δημήτρης δεν πείθει τον Σταύρο, ο οποίος, από την ανάγκη του να βρει το δολοφόνο της αδελφής του, έχει χάσει πια την ψυχραιμία του. Αυτό έχει αποτέλεσμα να συγκρούεται όλο και πιο συχνά με την Αγγελική, η οποία προσπαθεί να τον συγκρατήσει. Ο Αλέκος δέχεται πιέσεις από τον Μίλτο να του δώσει τα χρήματα που του χρωστάει, ενώ ο Νίκος είναι πλέον σίγουρος ότι η Χρύσα έχει σχέση με τον Περικλή και έχει βαλθεί να μάθει ποιος είναι αυτός ο άντρας που έχει ερωτευτεί η γυναίκα του. Παράλληλα, ο Ανδρέας και ο Δημήτρης συνεχίζουν την έρευνα, συνδέοντας το παλαιότερο έγκλημα που είχε θύματα μία ολόκληρη οικογένεια με το τωρινό. Και δεν κάνουν λάθος, κάτι που θα ανακαλύψουν πολύ σύντομα. Ο Θοδωρής, από την άλλη, ψάχνει να βρει τον Άκη. Τυχαία, θα ανακαλύψει κάτι που θα τον φέρει κοντά στα ίχνη του πρώην κολλητού του φίλου που τον πρόδωσε. Δύο εξαφανίσεις, ενός άντρα κι ενός παιδιού, ανησυχούν τον Δημήτρη και τον Ανδρέα κι επιβεβαιώνουν τις υποψίες τους. Όλα δείχνουν ότι ο δολοφόνος αποφάσισε να χτυπήσει ξανά… Κι ενώ ο Σταύρος προσπαθεί να ανασυγκροτήσει το μυαλό του, μία φωτογραφία που θα βρει με περίεργο τρόπο, θα τον φέρει αντιμέτωπο με ένα μεγάλο δίλημμα. Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 7, 8

Ο Σταύρος αποφασίζει να ρισκάρει τα πάντα ακόμη και τη δουλειά του-, προκειμένου να βρει το δολοφόνο της αδελφής του. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας είναι στα χνάρια δύο υπόπτων και η Άννα τους δίνει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες μέσω του Σωτήρη. Στο μεταξύ, η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Σταύρος ετοιμάζεται να κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του και ζητάει τη βοήθεια του Δημήτρη και του Ανδρέα για να τον συνεφέρουν με μια κίνηση ματ εκείνοι καταφέρνουν να τον μεταπείσουν. «Μην αφήσεις τον πόνο να σε παρασύρει. Εμπιστεύσου μας, θα κάνουμε τα πάντα για να βρούμε το δολοφόνο της Κατερίνας», του λέει ο Δημήτρης. Δύο ακόμη εξαφανίσεις που δηλώνονται στην αστυνομία επιβεβαιώνουν τους φόβους όλων, τη στιγμή που η Άννα πέφτει θύμα απαγωγής.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 8

Η Άννα ζει δραματικές στιγμές στο υπόγειο, όπου βρίσκεται μαζί με τα άλλα τέσσερα άτομα που έχουν απαχθεί. Έντρομη, προσπαθεί να βρει έξοδο δια φυγής. Μάταια όμως, όλα είναι τόσο καλά οργανωμένα που καταλαβαίνει ότι δεν έχουν καμιά ελπίδα να βγουν ζωντανοί από εκεί. Ο Δημήτρης συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει, όταν το επόμενο πρωί πηγαίνει στο σπίτι και δεν τη βρίσκει εκεί πάει γρήγορα στη Χρύσα, η οποία όμως του λέει ότι έχει να μάθει νέα της από το προηγούμενο μεσημέρι. Όταν αργότερα πληροφορείται και από τον Ανδρέα την είδηση για τις νέες εξαφανίσεις, αρχίζει να υποψιάζεται ότι ίσως βρίσκεται και η ίδια στα χέρια του ψυχοπαθούς δολοφόνου. Οι φόβοι του επιβεβαιώνονται από τα στοιχεία που ανακαλύπτουν. Έτσι, οι τρεις φίλοι ξεκινούν έναν αγώνα δρόμου για να τη βρουν, πριν να είναι πολύ αργά. Σύντομα δε, καταλαβαίνουν και το αρρωστημένο σχέδιο του δολοφόνου: σκοπός του δεν είναι να τους σκοτώσει ο ίδιος, αλλά να τους φτάσει στο σημείο να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον! Κάτι που την ίδια ώρα αντιλαμβάνεται και η Άννα, και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο.

Με τα νέα για την εξαφάνιση της Άννας μαθαίνει και η μητέρα της, η οποία πηγαίνει στον Δημήτρη και τον κατηγορεί ότι δεν την προστάτεψε, «Θα βρω την κόρη σας ζωντανή και καλά, και θα τη φέρω πίσω. Σας δίνω το λόγο μου», τη διαβεβαιώνει εκείνος. Στο μεταξύ, στο υπόγειο οι ώρες περνούν αργά και βασανιστικά για την Άννα και τους συγκρατούμενούς της. Ο ένας από αυτούς επιχειρεί να κρεμαστεί και η Άννα τον σώζει την τελευταία στιγμή. Το επόμενο πρωί, βρίσκουν νεκρό τον άλλο συγκρατούμενό τους και σοκάρονται. Ο Δημήτρης, ο Σταύρος και ο Ανδρέας έχουν αρχίσει να μπαίνουν στο μυαλό του μανιακού δολοφόνου και να καταλαβαίνουν το σχέδιό του. Αυτό που δεν έχουν σκεφτεί είναι ότι βρίσκεται τόσο κοντά τους, που μπορεί και παρακολουθεί την κάθε τους κίνηση. Στο υπόγειο, φτάνει ένα ακόμη άτομο. Πρόκειται για το νεαρό αστυνομικό ρεπόρτερ Πάνο Βερβερίδη. Είναι χτυπημένος και σε άσχημη κατάσταση και η Άννα προσπαθεί να τον βοηθήσει. Όταν συνέρχεται, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να το σκάσουν από εκεί.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More