Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 41, 42

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 41

Ο Δημήτρης έχει μόνο 40 λεπτά στη διάθεσή του για να βρει τη Δάφνη. Η σκέψη και μόνο ότι η αδελφή του μπορεί να πεθάνει αβοήθητη μέσα σε ένα ψυγείο, τον τρελαίνει. Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να του δώσουν κουράγιο. Σε άσχημη κατάσταση είναι ο Σταύρος. Νιώθει τύψεις, γιατί επέτρεψε να πάει ο βοηθός του στην αποστολή, η οποία του κόστισε τη ζωή. «Θα βρεις το δολοφόνο του!», φωνάζει στον Κυριάκο. Ο Σπύρος συνέρχεται στο νοσοκομείο και το πρώτο πράγμα που ρωτά τον Θοδωρή είναι πού βρίσκεται η Δάφνη. Εκείνος κάνει το λάθος να του πει ότι έχει πέσει θύμα απαγωγής, με αποτέλεσμα η κατάσταση της υγείας του να επιδεινωθεί. Δύσκολες στιγμές περνά και ο Γεράσιμος στο σπίτι, αφού νιώθει ανήμπορος να βοηθήσει νιώθει ανήμπορος να βοηθήσει την αγαπημένη του εγγονή. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης καταφέρνει να εντοπίσει το σημείο στο οποίο βρίσκεται η Δάφνη και την τελευταία στιγμή τη σώζει. Μαζί με την Άννα και τον Ανδρέα τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Σταύρος εκμυστηρεύεται στην Αγγελική τα συναισθήματά του. «Εγώ τον έστειλα, εξαιτίας μου τον σκότωσαν», της λέει συγκλονισμένος για το βοηθό του. Παράλληλα, ο Ιάσωνας βγάζει για φαγητό τον πατέρα του και την Υβόννη και σαν να μη συμβαίνει τίποτα τους ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις. «Ο πελάτης μας πέθανε κι εμείς βγαίνουμε για φαγητό;», τον ρωτά έξαλλος ο Αλέκος, ο οποίος στη συνέχεια τον παίρνει και πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα. Ο γιατρός ενημερώνει τον Δημήτρη ότι η Δάφνη είναι καλά και δεν διατρέχει κάποιο κίνδυνο η υγεία της. Ανακουφισμένος ο Θοδωρής τηλεφωνεί στον παππού του για να του πει τα ευχάριστα. Ο Γεράσιμος βάζει τα κλάματα. «Φέρ’ τους και τους δύο ασφαλείς στο σπίτι!», του λέει. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης, αφού ενημερώνει τον πατέρα του, ευχαριστεί την Άννα που στάθηκε στο πλευρό του στις δύσκολες στιγμές που πέρασε. «Αν δεν ήσουν εσύ, δεν θα τα είχα καταφέρει», της λέει. Οι ώρες περνούν κι όλοι είναι προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά της Δάφνης. Το κορίτσι δεν μιλάει και δεν έχει όρεξη για τίποτα. Ο γιατρός τούς καθησυχάζει, εξηγώντας τους ότι είναι φυσιολογική η συμπεριφορά της, λόγω του σοκ που πέρασε. Παράλληλα, όλοι έχουν αρχίσει να σκέφτονται και την επόμενη μέρα. Όσο οι απαγωγείς κυκλοφορούν ελεύθεροι, κανείς δεν μπορεί να είναι ήρεμος. Ο Θοδωρής πιέζει τον Δημήτρη να παραιτηθεί από τη συγκεκριμένη υπόθεση για να μην ξαναβάλει σε κίνδυνο την οικογένειά τους. «Δεν θες να δεις τον άνθρωπο που έκανε αυτό στη Δάφνη και τον μπαμπά να τιμωρείται; Αν οι εγκληματίες δεν τιμωρούνται, τότε δεν θα υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη χώρα», του απαντά εκείνος, που δεν σκοπεύει βέβαια να ακολουθήσει τη συμβουλή του.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 42

Η επόμενη μέρα βρίσκει την Άννα να έχει πέσει και πάλι με τα μούτρα στη δουλειά, προ- κειμένου να μη σκέφτεται όλα αυτά που συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή. Ο Δημήτρης την επισκέπτεται στο γραφείο της για να μιλήσουν… «Έκανα λάθος, είμαι πολύ θυμωμένος με τον εαυτό μου. Τώρα κατάλαβα τι σημαίνει απελπισία. Σου ζητώ συγγνώμη», της λέει και την παρακαλεί να δώσουν μία ακόμη ευκαιρία στο γάμο τους. Εκείνη, όμως, δεν δείχνει διατεθειμένη να τον συγχωρήσει. «Δυστυχώς, η καρδιά μου έχει ραγίσει. Δεν υπάρχει ένα κουμπί που μπορείς να το πατήσεις και να ξεχάσεις. Χρειάζομαι χρόνο, το ίδιο νομίζω κι εσύ», του απαντά. Παρά τις προσπάθειες του Δημήτρη και το γεγονός ότι τον αγαπάει ακόμη, η Άννα δεν δείχνει διατεθειμένη να αφήσει πίσω της όλα αυτά που έχουν συμβεί και να τα ξαναβρεί μαζί του, αφού είναι σίγουρη ότι σύντομα θα βρεθούν και πάλι να μαλώνουν για τα ίδια ακριβώς πράγματα. Η μέρα της ακρόασης για το διαζύγιο φτάνει και οι δυο τους συναντιούνται και πάλι σε ένα ψυχρό γραφείο, όπου θα γραφτεί το τέλος της σχέσης τους. Η δικηγόρος ρωτά την Άννα αν συμφωνεί να πάρουν διαζύγιο κι εκείνη απαντά «ναι». Ο Δημήτρης, όμως, δείχνει αποφασισμένος να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις, προκειμένου να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. «Δεν θέλω να χωρίσω! Αγαπώ τη γυναίκα μου και δεν θέλω διαζύγιο», απαντά εκείνος… Ο Αλέκος πιέζει τον Σταύρο να βρει το δολοφόνο του πελάτη του. «Ήταν κάτω από τη δική σας εποπτεία και ξαφνικά μας ανακοινώνετε ότι είναι νεκρός. Πρέπει να μας δώσετε εξηγήσεις», του λέει σε έντονο ύφος. Εκείνος, βέβαια, δεν του δίνει καμία σημασία. Το ενδιαφέρον όλων τώρα έχει στραφεί στον ύποπτο που έχουν συλλάβει, ο οποίος ξέρει πολλά, αλλά αρνείται να μιλήσει γιατί φοβάται για τη ζωή του. Παράλληλα, ο Σταύρος παίρνει την υπόθεση από τον Δημήτρη, προκειμένου να τον προστατέψει. Η Άννα διαφωνεί με την απόφασή του. «Το πρόβλημα δεν είναι ο Δημήτρης. Όποιος κι αν χειριστεί την υπόθεση, τα ίδια πράγματα θα συμβούν, του λέει. Στο μεταξύ, η Δάφνη και ο Σπύρος βγαίνουν από το νοσοκομείο κι επιστρέφουν στο σπίτι. Έπειτα από καιρό κάθονται και πάλι όλοι μαζί γύρω από το ίδιο τραπέζι. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος πηγαίνει στο γραφείο του, γράφει σε ένα χαρτί την παραίτησή του και την κλειδώνει στο συρτάρι.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 43, 44

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like