Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 38 – Η Δάφνη δίνει σημεία ζωής

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 38 – Ο Δημήτρης ανακαλύπτει ένα παράνομο καζίνο που λειτουργεί σε μια βίλα, συνδεδεμένο με τη δολοφονία της νύφης του και πιθανώς την απαγωγή της αδελφής του. Μαζί με τον Ανδρέα, οργανώνουν μια μεγάλη επιχείρηση, αλλά δυστυχώς αποτυγχάνουν.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 38 – Η Δάφνη δίνει σημεία ζωής

Στο μεταξύ, ο γαμπρός οδηγείται στο κρατητήριο, ενώ η Άννα πηγαίνει στο πατρικό της για να μιλήσει στην αδελφή της. Κλαίγοντας, η Χρύσα αποκαλύπτει ότι ο Περικλής της είχε πει ότι είναι μυστικός πράκτορας. “Ξέρω ότι πέρασες δύσκολα. Πληγώθηκε η υπερηφάνεια σου από την απιστία του Νίκου. Σε παρακαλώ, όμως, άκουσέ με! Είσαι μια πολύ όμορφη και καλή γυναίκα. Δεν χρειάζεσαι κανέναν! Αξίζεις την ευτυχία. Μην αφήσεις κανέναν πια να σε κοροϊδέψει”, της συμβούλευσε εκείνη.

Λίγο αργότερα, η Χρύσα αποκαλύπτει στον Νίκο ότι πούλησε το σπίτι και τσακώνονται άσχημα. Τελικά, ο φίλος του γαμπρού ομολογεί στην αστυνομία όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. Πριν παντρευτεί, του ζήτησε να πάει στο δωμάτιο της νύφης. Όπως του εξήγησε, την είχε βρει νεκρή και φοβόταν ότι θα τον κατηγορήσουν. Έτσι, ζήτησε τη βοήθειά του για να την εξαφανίσουν. Κι όπως αποδείχθηκε, έλεγε την αλήθεια. Το δηλητήριο στην άτυχη κοπέλα είχε βάλει η ερωμένη του γαμπρού που δεν άντεχε στην ιδέα ότι θα τον χάσει.

Αυτό δεν αθωώνει τους ίδιους, αφού αυτό που έκαναν στη συνέχεια ήταν έγκλημα. Οδηγούνται στο δικαστήριο, όμως, ένα νέο μήνυμα φτάνει στο κινητό της Άννας. Πρόκειται για ένα βίντεο στο οποίο η Δάφνη μεταφέρει το αίτημα των απαγωγέων της, που ζητούν από τον Δημήτρη, μέχρι τις έξι το πρωί, να έχει βγει έξω ο γαμπρός, διαφορετικά θα τη σκοτώσουν. Για να συμβεί αυτό, υπάρχει μόνο ένας τρόπος: να τον βοηθήσει εκείνος να αποδράσει.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like