Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Δημήτρης σε πανικό

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Δημήτρης εντοπίζει τη σχολική τσάντα της αδελφής του στο σημείο όπου βρήκαν χτυπημένο τον πατέρα του και τον πιάνει πανικός. Η Άννα και ο Ανδρέας προσπαθούν να τον καθησυχάσουν. Παράλληλα, ο Θοδωρής φτάνει στο νοσοκομείο και ρωτά τον Σταύρο αν οι επιτίθενται οι ίδιοι που έβαλαν εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο του Δημήτρη.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 37 – Ο Δημήτρης σε πανικό

Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ακόμη τη σύνδεση των δύο γεγονότων. Η Άννα δεν απομακρύνεται από το πλευρό του Δημήτρη, προσπαθώντας να τον δυναμώσει. “Θα την εντοπίσουμε. Σου υπόσχομαι ότι θα τη βρούμε!”, του λέει αγκαλιάζοντάς τον. Παράλληλα, ο Αλέκος επιβεβαιώνει στον Σταύρο ότι ο νέος πελάτης του φέρεται να έχει απαγάγει το κορίτσι. Παρά ταύτα, ο Αλέκος το αρνείται. Στο μεταξύ, ο Γεράσιμος ζητά από τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στον Δημήτρη για να ενημερώσει τον εγγονό του για τα νέα γεγονότα και να συμβάλει στις έρευνες με τις γνωριμίες του στον υπόκοσμο.

Ταυτόχρονα, ο Κυριάκος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι ο Περικλής έκλεψε το κολιέ της νύφης τη νύχτα του γάμου και στη συνέχεια το μετέφερε σε άλλα χέρια. Αναφέρει επίσης ότι είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά. Ο Κυριάκος συλλαμβάνεται για κατάθεση και κατόπιν οδηγείται στο κρατητήριο. Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας ακολουθούν το βαν που απήγαγε τη Δάφνη, ελπίζοντας να τη βρουν, ενώ εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες της περιοχής. Οι προσπάθειές τους, ωστόσο, δεν έχουν αποτέλεσμα. “Είναι όλα εξαιτίας μου! Ο Θεός να με καταστρέψει.

Δεν μπόρεσα να προστατέψω την αδελφή μου. Αν της συμβεί κάτι, δεν ξέρω πώς θα το αντέξω!”, λέει κλαίγοντας ο Δημήτρης. Την ίδια στιγμή, ο Σπύρος ενημερώνει τον Θοδωρή ότι ο επόμενος διήμερος είναι κρίσιμος για την κατάσταση του. Ο Γεράσιμος επικοινωνεί με έναν άνθρωπο του υποκόσμου για να βρει τη Δάφνη και λαμβάνει ένα όνομα από καζίνο, το οποίο παραδίδει στον Θοδωρή με εντολή να τη φέρει στον Δημήτρη. Έτσι, ανοίγει μια νέα προοπτική στην έρευνα.

Καθώς ο Δημήτρης προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, ο Ανδρέας βρίσκει την Άννα να κλαίει, η οποία εκφράζει την ανησυχία της για τη Δάφνη και κατηγορεί τον εισαγγελέα για τις παράνομες μεθόδους που χρησιμοποιεί. Παράλληλα, ο Κυριάκος αναφέρει στον Σταύρο ότι η μαφία βρίσκεται πίσω από την έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημήτρη.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like