Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 33 – Η Άννα δέχεται απειλές

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 33 – Η Άννα, μετά το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε, αποφασίζει να κρατήσει το προσβλητικό περιστατικό κρυφό από τον Δημήτρη και τον Ανδρέα. Μόνο στον Σταύρο αποκαλύπτει το σοκαριστικό γεγονός, ο οποίος προσπαθεί να την καθησυχάσει, αν και αυτή ανησυχεί βαθιά.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 33 – Η Άννα δέχεται απειλές

Η προετοιμασία του γάμου της με τον Σταύρο είναι σε εξέλιξη, αλλά η είδηση της εγκυμοσύνης της Αγγελικής την πλημμυρίζει με άσχημες αναμνήσεις. Η Αγγελική, κλαίγοντας, αποκαλύπτει στην Άννα την θλιβερή ιστορία της. Με τον πρώτο της σύζυγο προσπαθούσαν για χρόνια να αποκτήσουν παιδί, μόνον να βιώσουν τον θάνατό του μπροστά στα μάτια της και να χάσουν το μωρό τους μια εβδομάδα αργότερα. Η φόβος της Αγγελικής είναι να ξαναζήσει τον ίδιο εφιάλτη. Η Άννα την στηρίζει, υποσχόμενη να είναι δίπλα της, ανεξαρτήτως της επιλογής που θα κάνει.

Παράλληλα, η έρευνα για την δολοφονία της νύφης προχωρά. Οι Δημήτρης και Ανδρέας παίρνουν κατάθεση από τη μακιγέζ που ήταν μαζί της την ημέρα του γάμου. Τα στοιχεία που αποκαλύπτει, όπως τα δάκρυα, τα μηνύματα, και οι μώλωπες, προσθέτουν μυστήριο στην υπόθεση. Ταυτόχρονα, η Άννα προτείνει στον Σπύρο να την βοηθήσει ως συνεργάτης στις έρευνές της, πρόταση που αυτός δέχεται. Ο Ιάσωνας, ενώ εκπλήσσει ευχάριστα τον Αλέκο, αποκαλύπτει τα σχέδιά του για την περιουσία του Πάνου Βερβερίδη, κερδίζοντας τον σεβασμό του.

Παράλληλα, η Μελίνα, κατόπιν εντολής του Γεράσιμου, εισβάλλει στον χώρο του γραφείου για να συγκεντρώσει πληροφορίες. Ο Θοδωρής, αντιμέτωπος με τις απαιτήσεις του Γεράσιμου, ζητά συμβουλές από τον παππού του. Ο παππούς του του ανακοινώνει ότι η δουλειά του είναι να ανακτά πλούτη από τους πλούσιους για να τους επιστρέφει στους φτωχούς. Τέλος, η Χρύσα, αντιμετωπίζοντας οικονομικά προβλήματα, συναντά τον Περικλή.

Απογοητευμένη από την έλλειψη χρημάτων, ο Περικλής της προτείνει μια αμφιλεγόμενη λύση για να δικαιολογήσει την απουσία των χρημάτων. Η Χρύσα πέφτει για άλλη μια φορά στον λάβαρο των ψεμάτων του.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like