Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 32 – Σταύρος – Αγγελική γίνονται γονείς

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 32 – Ο Δημήτρης βρίσκεται σε ακρόαση για το διαζύγιο, αναμένοντας την Άννα που όμως δεν εμφανίζεται. Οι δυο τους αποφασίζουν να πάρουν αναβολή για δύο εβδομάδες. Την ίδια στιγμή, ο Νίκος αποκαλύπτει στη Χρύσα ότι απολύθηκε και της ζητά να πουλήσουν το σπίτι τους για να του δώσει τα χρήματα.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 32 – Σταύρος – Αγγελική γίνονται γονείς

Ωστόσο, η Χρύσα αρνείται, αντιμετωπίζοντας την αντίσταση του Νίκου. Τα πραγματικά προβλήματα της Χρύσας όμως έχουν άλλη όψη. Το σπίτι έχει ήδη πουληθεί κρυφά, τα χρήματα έχουν δοθεί στον Περικλή, ο οποίος της υπόσχεται να τα επιστρέψει όταν επιστρέψει από το ταξίδι του. Ωστόσο, ο Περικλής έχει ήδη εντοπίσει το νέο του θύμα. Ενώ ο Σταύρος και η Αγγελική κάνουν τα ψώνια του γάμου, ο Ανδρέας βρίσκεται σε μια περίεργη υπόθεση.

Μια νεαρή κοπέλα που εξαφανίστηκε τη μέρα του γάμου της βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα, μοιάζοντας αρχικά με αυτοκτονία. Η Άννα ενημερώνεται και σπεύδει να αναλάβει τη δουλειά. Σε μια αναμνηστική αντιπαράθεση με τον Δημήτρη, που είναι εισαγγελέας στην υπόθεση, η Άννα δικαιολογεί την καθυστέρησή της στην ακρόαση. Οι συζητήσεις γίνονται έντονες, καθώς αποκαλύπτονται αλήθειες και εκφράζονται αντικρουόμενα συναισθήματα. Στο μεταξύ, η Άννα επισκέπτεται τον Γεράσιμο. Οι δικοί της έχουν ήδη φύγει, αφήνοντάς την να αντιμετωπίσει τη μητέρα της, η οποία δεν της λέει κουβέντα.

Ο Σπύρος προσπαθεί να πείσει την Ειρήνη να κατανοήσει την κατάσταση, υποστηρίζοντας ότι η Άννα χρειάζεται χρόνο για να συγχωρέσει. Εν τω μεταξύ, η Άννα επισκέπτεται το σπίτι του Δημήτρη για να πάρει τα πράγματά της. Εκείνος όμως έχει ήδη μαζέψει τα πάντα και η Άννα ξεσπά σε έναν ακόμη καβγά. Τα επόμενα γεγονότα ανατρέπουν την υπόθεση, καθώς η νεαρή κοπέλα που βρέθηκε νεκρή δεν πέθανε από πνιγμό, αλλά από υπερβολική δόση ηρεμιστικών.

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική υποπτεύεται πως είναι έγκυος και επικοινωνεί με την Άννα, η οποία σπεύδει στο σπίτι της με ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν τον φόβο της Αγγελικής, και οι δυο τους βρίσκονται αντιμέτωπες με μια νέα πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like