Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 31 – Ο Γεράσιμος γλιτώνει την φυλακή

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 31 – Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις, ο Δημήτρης αποφασίζει να αποστασιοποιηθεί για λίγο, επιλέγοντας να κάνει ένα ταξίδι μόνος του. Η Άννα, απομονωμένη στο γραφείο της, έχει διακόψει κάθε επαφή με την οικογένειά της, αγνοώντας τις προσπάθειες προσέγγισης της Χρύσας.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 31 – Ο Γεράσιμος γλιτώνει την φυλακή

“Έχει δίκιο, καταστρέψαμε τη ζωή της,” σχολιάζει η Ειρήνη, περιγράφοντας την κατάσταση. Ένας άγνωστος άντρας παρακολουθεί την Άννα και την οικογένεια του Δημήτρη, χωρίς κανείς να το αντιληφθεί. Κατά τη διάρκεια αυτού του διαστήματος, ο Γεράσιμος επιστρέφει στο σπίτι, υπόκειται σε κατ’ οίκον περιορισμό, φορώντας ηλεκτρονικό βραχιολάκι και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ο Δημήτρης επιστρέφει από το ταξίδι του την ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για το διαζύγιο.

Ο πατέρας του τον ρωτά πώς είναι, αλλά εκείνος φαίνεται προβληματισμένος. “Το θέμα αυτό έκλεισε για μένα,” του απαντά Δημήτρης. Παράλληλα, η Υβόννη παραδίδει τα αποτελέσματα του τεστ DNA στον Αλέκο, αποκαλύπτοντας ότι ο Ιάσωνας είναι γιος του. Ο Αλέκος, παρότι αναγκάζεται να τον αποδεχτεί, συνεχίζει να αναζητεί στοιχεία για τον Πάνο Βερβερίδη, προσπαθώντας να αθωώσει τον κατηγορούμενο για το φόνο δημοσιογράφου.

Ακόμη και ο Χατζής αρχίζει να υποπτεύεται ότι ίσως ο ίδιος έχει διαπράξει το έγκλημα. Όταν τον ρωτούν, όμως, αρνείται κατηγορηματικά, επιμένοντας πως ο δημοσιογράφος ήταν ήδη νεκρός όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμά του. Με τα γεγονότα να εξελίσσονται, οι χαρακτήρες βρίσκονται αντιμέτωποι με ανατροπές και αποκαλύψεις που θα επηρεάσουν τις ζωές τους για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like