Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 …

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27, 28

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 27

Ο Δημήτρης προωθεί το μήνυμα που πήρε στον Σταύρο και του κ ζητά να μάθει ποιος είναι ο αποστολέας. Εκείνος ζητά τη βοήθεια του Ανδρέα κι έτσι μαθαίνει για τη μυστική έρευνα που κάνουν με την Άννα πίσω από την πλάτη του. Λίγο αργότερα, οι δυο τους επισκέπτονται τον Γεράσιμο στη φυλακή και τον ρωτούν ευθέως αν ήταν η Λίνα αυτή που σκότωσε τον Άκη. Εκείνος βέβαια το αρνείται, χωρίς όμως να καταφέρει να τους πείσει. Η Χρύσα δίνει στον Περικλή τα χρήματα για να βγάλει το διαβατήριο της Λίνας, ενώ ο Θοδωρής μαθαίνει από τον οδηγό του Αλέκου ότι έχει καταγράψει σε βίντεο τη δολοφονία του Άκη.

Έντρομος, ενημερώνει αμέσως την Άννα. Λίγο μετά, της τηλεφωνεί ο Χατζής και της ζητά να περάσει από το γραφείο του για να μιλήσουν. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Λίνα το σκάει από το σπίτι, αποφασισμένη να παραδοθεί στην αστυνομία. «Συγγνώμη, αλλά συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα ομολογήσω τα πάντα!», γράφει στο σημείωμα που αφήνει στην οικογένειά της. Ο Νίκος μπαίνει πανικόβλητος στο αυτοκίνητο για να την προλάβει, δεν βλέπει τη Χρύσα που τον ακολουθεί και τη χτυπάει, κατά λάθος, με το αυτοκίνητο. Έτσι, καταλήγουν στο νοσοκομείο. Στο μεταξύ, ο Θοδωρής προλαβαίνει τη Λίνα λίγο πριν μπει στο αστυνομικό τμήμα και τη σταματά.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 28

Η Άννα πηγαίνει στο γραφείο του Αλέκου. «Θυμάσαι τη μέρα που με πήρε η αστυνομία από το γραφείο μου; Μου τα πήρες όλα τότε και την περίμενα αυτή τη στιγμή από εκείνη τη μέρα», της λέει ειρωνικά. «Τι θέλεις για να μη μιλήσεις;», τον ρωτά εκείνη. «Να σκοτώσεις κάποιον για μένα!», της απαντά και η Άννα σοκάρεται. Ο Αλέκος, που πια βρίσκεται σε θέση ισχύος, την πιέζει, λέγοντάς της πως, αν στείλει το βίντεο στην αστυνομία, η ανιψιά της θα βρεθεί στη φυλακή. Και καθώς εκείνη δεν του απαντά, το στέλνει με μήνυμα στο κινητό του Δημήτρη. «Αν σκοτώσω κάποιον μια μέρα, αυτός θα είσαι εσύ!», του φωνάζει η Άννα κι αρχίζει να τον χτυπάει.

Ο Αλέκος σωριάζεται στο πάτωμα. Στο μεταξύ, ο Δημήτρης βλέπει το βίντεο και σοκάρεται. Η πρώτη του σκέψη είναι να το πει στην Άννα. Με λύπη, όμως, συνειδητοποιεί ότι εκείνη το γνωρίζει ήδη. Τον παρακαλεί μάλιστα να μην καταδώσει την ανιψιά της στην αστυνομία. «Πώς να το κάνω αυτό; Συνειδητοποιείς τι μου ζητάς; Μπορώ να εξαπατήσω τη δικαιοσύνη;», τη ρωτά. Η Άννα, βλέποντας ότι δεν πρόκειται να τον πείσει, του λέει ότι θα πάει στο πατρικό της για να πάρει τη Λίνα και να την πάει στο αστυνομικό τμήμα για να παραδοθεί. Η ώρα περνάει, η Άννα είναι εξαφανισμένη και ο Δημήτρης έχει αρχίσει να ανησυχεί. Και δεν έχει άδικο… Στο διάστημα που έχει μεσολαβήσει, εκείνη έχει κανονίσει να φυγαδεύσει την ανιψιά της στο εξωτερικό. Εκείνος το καταλαβαίνει και ειδοποιεί τον Ανδρέα και τον Σταύρο. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνουν τη Λίνα στο αεροδρόμιο, την ώρα που προσπαθεί

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 29, 30

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like