Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 22 – Ο Άκης δεν πυροβολήθηκε

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 22 – Η Αννα Ροδίτη, δικηγόρος και αδελφή της Χρύσας, εντοπίζει τον Περικλή και τον αντιμετωπίζει με κατηγορίες για απάτη. Αφού τον ρωτάει αν ανήκει στη μαφία ή αν είναι απλώς ψεύτης, αναφέρει τη συμπλοκή του με τον Νίκο. Ο Περικλής αρνείται την εμπλοκή του, δείχνοντας την αληθινότητα των λόγων του με την ανεπαφη κοιλιά του, χωρίς πληγές. Έτσι, καταρρίπτεται η κατηγορία του Νίκου πως τον μαχαίρωσε και ανταπέδωσε με πυροβολισμό.

Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 22 – Ο Άκης δεν πυροβολήθηκε

Την ίδια ώρα, η Υβόννη επισκέπτεται το πολυτελές γραφείο του Αλέκου Χατζή, το οποίο αναβιώνει την παλιά του δόξα με τη βοήθεια του Πάνου Βερβερίδη. Ο Αλέκος δείχνει ανακτημένη αυτοπεποίθηση και αλαζονεία. Παράλληλα, η Άννα, έξαλλη, αναζητά απαντήσεις από τον Νίκο σχετικά με τις πράξεις του, ενώ εκείνος επιμένει να αμφισβητεί τον Περικλή, εξοργίζοντάς την ακόμη περισσότερο.

Δημήτρης και Ανδρέας, ακολουθώντας σήματα από κινητά, φτάνουν στο σημείο δολοφονίας του Άκη, ανακαλύπτοντας ένα σημάδι από σφαίρα στον τοίχο που έχει σκόπιμα καλυφθεί. Η αποκάλυψη προκαλεί απορίες, καθώς ο Άκης πέθανε από χτύπημα στο κεφάλι. Ανδρέας εκφράζει τις υποψίες του για την εμπλοκή των δικών τους ανθρώπων στο έγκλημα.

Εν τω μεταξύ, η Λίνα ενημερώνει τον Θοδωρή για τον καβγά του πατέρα της με την Άννα, και ο Θοδωρής με τη σειρά του ενημερώνει τον παππού του, Γεράσιμο. Ο Γεράσιμος σπεύδει να επικοινωνήσει με την Άννα, δηλώνοντας πως η υπόθεση τους αφορά όλους και όχι μόνο τον Νίκο. Η Άννα δίνει στον Γεράσιμο μόνο είκοσι λεπτά να φτάσει, διαφορετικά θα καλέσει την αστυνομία.

Ένα δημοσίευμα στο οποίο αποκαλύπτεται η σχέση του Σταύρου και της Αγγελικής προκαλεί αναστάτωση και τρόμο στους δύο, καθώς φοβούνται τις επιπτώσεις στη δουλειά τους. Η Αγγελική προτείνει να διατηρήσουν αποστάσεις για να αποφύγουν περαιτέρω σχόλια, ενώ ο Σταύρος δηλώνει περήφανος για τη σχέση τους και δεν επιθυμεί να επιτρέψει σε κανέναν να την επηρεάσει.

Τι θα συμβεί στη σχέση του Σταύρου και της Αγγελικής; Θα καταφέρει η Άννα να λύσει το μυστήριο που περιβάλλει τον Νίκο και τον Περικλή; Και πώς θα επηρεαστεί η υπόθεση από τις αποκαλύψεις του Γεράσιμου;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 23, 24

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More