Παγιδευμένοι – Τον χτυπά για εκφοβισμό – Ακαριαίος ο θάνατος του

Παγιδευμένοι – Ένας παλιός φίλος και πελάτης της Άννας ζητά τη βοήθειά της. Κατά την επιστροφή του από ένα επαγγελματικό ταξίδι, ανακαλύπτει παντού αίματα στο σπίτι του, ενώ η γυναίκα και η κόρη του έχουν εξαφανιστεί. Η Άννα αναλαμβάνει την υπόθεση, ενώ ταυτόχρονα η Αγγελική, από την πλευρά της Εισαγγελίας, αναλαμβάνει την ίδια υπόθεση.

Παγιδευμένοι – Τον χτυπά για εκφοβισμό – Ακαριαίος ο θάνατος του

Παρά τη φιλική τους σχέση, οι δύο γυναίκες σύντομα κοντράρονται. Παράλληλα, ο Θοδωρής, η Λίνα και η Δανάη καταθέτουν στον Δημήτρη. Λείπει, όμως, η Νεφέλη, η οποία, όπως τους εξηγούν, έχει εξαφανιστεί. Στο μεταξύ, έρχονται στο φως και άλλα στοιχεία από τα εργαστήρια. Το αίμα στα ρούχα του Άκη ανήκει σε άντρα, ενώ οι τρίχες σε γυναίκα. Ο Νίκος λιποθυμάει, και η Ειρήνη, τρομοκρατημένη, τηλεφωνεί στον Γεράσιμο. Εκείνος ζητά από τη Μελίνα, πρώην νοσοκόμα, να πάει μαζί του για να περιποιηθεί το τραύμα του.

Λίγο αργότερα, η Χρύσα πηγαίνει στο φαρμακείο για να του πάρει φάρμακα, χωρίς να γνωρίζει ότι η Άννα την παρακολουθεί. Εκείνος εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να ξεφύγει και να πάρει το όπλο από τον Θοδωρή, με το οποίο στη συνέχεια πυροβολεί τον Νίκο. Καθώς προσπαθεί να φύγει, η Ειρήνη, θέλοντας να τον ακινητοποιήσει, τον χτυπά με ένα φτυάρι στο κεφάλι. Σκοπός της ήταν να τον ακινητοποιήσει, όχι να τον σκοτώσει.

Η Άννα συναντιέται με την Υβόννη και της επισημαίνει ξανά ότι κάνει λάθος που πιστεύει τον Αλέκο. Η Υβόννη, ωστόσο, εξηγεί τον πραγματικό λόγο που τον ξαναδέχτηκε στο σπίτι. Ανακάλυψε πρόσφατα ότι ο Αλέκος έχει έναν ακόμη γιο από άλλη γυναίκα. Ο νεαρός αυτός επισκέφτηκε την Υβόννη και της αποκάλυψε ότι σκοπεύει να εμφανιστεί στον πατέρα του και να μείνει μαζί του για να γνωριστούν. Η Υβόννη αναλαμβάνει να τον φιλοξενήσει, επιδιώκοντας να ξαναφτιάξει μια οικογένεια, με το παιδί του Αλέκου στη θέση του γιου της.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More