Η γνώση του διαδικτύου στα μάτια σου!

Παγιδευμένοι – Τελειώνει τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν σοκαριστικές ανατροπές καθώς ο Ιάσωνας τελειώνει τον Δημήτρη. Η Άννα αναλαμβάνει την υπεράσπιση του Αλέκου, ενώ η Υβόννη, φοβούμενη τον Ιάσωνα, καταφεύγει στο σπίτι της Ειρήνης.

Παγιδευμένοι – Τελειώνει τον Δημήτρη

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης με τον Ανδρέα κυνηγούν τους αρχαιοκάπηλους. Η Λίνα απαγάγεται, ενώ ο Ιάσωνας σχεδιάζει νέο χτύπημα κατά του Δημήτρη. Ο Αλέκος φυλακίζεται, ενώ η νέα δικηγόρος του, Άννα Ροδίτη, προετοιμάζει την υπεράσπισή του, αλλά μια ομολογία τον βάζει σε κίνδυνο. Ο Δημήτρης και η Άννα ξεκινούν ένα επαγγελματικό ταξίδι που τους φέρνει κοντά στην σύλληψη των εγκληματιών, αλλά και στον κίνδυνο. Όμως, ο εχθρός τους εξακολουθεί να παραμονεύει. Ενώ φαίνεται ότι η υπόθεση με τα αρχαία λύνεται, ο κίνδυνος είναι πιο κοντά από ποτέ.

Ο Ιάσωνας και ο συνεργός του επιχειρούν να τερματίσουν τη ζωή του Δημήτρη. Παράλληλα, μια πυρκαγιά στο σχολείο απειλεί τη ζωή της Λίνας, η οποία απαγάγεται. Το ενδιαφέρον τώρα εστιάζεται στον Δημήτρη και τον Αντώνη Καρέλλη, που αναζητούν τον συνεργό του Ιάσωνα και τον πραγματικό ένοχο. Μια αποκάλυψη, όμως, σοκάρει τον Δημήτρη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον κίνδυνο.

Για την αρχική σελίδα « Παγιδευμένοι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

You might also like